Alulöltözve is piszkosul szexi a Született feleségek sztárja
Jesse Metcalfe ruha nélkül többet látható a sorozatban, mint felöltözve, kegyeiért pedig sokan versenyeznek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jesse Metcalfe, a Született feleségek John Rowlandje már a sorozatban is legtöbbször póló nélkül hódított, újabbnál újabb félmeztelen fotói pedig azóta is megdobogtatják a női rajongók szívét.

2004-es berobbanása óta karrierje mellett szerelmi élete is fellendült. Énekesnők, playmate-ek, modellek követik egymást a szexi kertészfiúként elhíresült 31 éves színész ágyában.

A való életben is csábít

Nőügyeit nehéz észben tartani, hiszen hálószobaajtajának kilincsét egyik bombázó adja a másiknak. Barátnői között volt Colleen Shannon playmate is, aki állítólag a sztár kérésére plasztikáztatta meg melleit, később pedig a színész a popénekesnő Nadine Coyle-lal járt, de aztán 2007-ben szakítottak.

Azóta nem sokat tudni a szerelmi életéről, ám félpucér képeit elnézve nem valószínű, hogy sokat unatkozna. 2009 decemberében egy ismeretlen barna szépséggel kapták lencsevégre a lesifotósok, amint Los Angeles utcáin vásárolni indultak, azt azonban nem tudni, viszonyuk mennyire szoros.

Visszatérne a Lila akác közbe

Jesse a népszerű sorozatban a bájos Eva Longoria fiatal szeretőjét alakította, aki nemcsak a kertben, hanem az ágyban is értette a dolgát. A csalfa feleség aztán visszatalált férjéhez, és a jóképű színésznek egy időre búcsúznia kellett a sorozattól, de szerencsére az illetékesek gondoltak a rajongókra, így a hatodik évadban újra feltűnik.

- John Rowland naiv, befolyásolható kisfiú volt, de öt év alatt érett férfivé és sikeres üzletemberré vált, tetszik a karakter fejlődése - nyilatkozta a sztár.

Azt is hozzátette, hogy szívesen térne vissza hosszabb időre is a született feleségek közé, hiszen nagyon jól érezte magát a forgatásokon. Ám a mozivásznon is találkozhatnak vele rajongói, egyebek közt a Tortured című horror-thrillerben.
Ezt is szeretjük