A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai
Íme a showbiznisz világának felejthetetlen sztárpárjai, akiknek kapcsolata a harmonikuson át egészen a botrányosig ívelt.

Dia

Vivien Leigh és Laurence OlivierA kétszeres Oscar-díjas színésznő 1940-ben ment feleségül Laurence Olivier színészhez. Leigh-nél bipoláris rendellenességet állapítottak meg, hangulatváltozásai és nehéz természete végül tönkretette házasságát, amelynek két évtizedet követően 1960-ban lett vége.

Vivien Leigh és Laurence Olivier

A kétszeres Oscar-díjas színésznő 1940-ben ment feleségül Laurence Olivier színészhez. Leigh-nél bipoláris rendellenességet állapítottak meg, hangulatváltozásai és nehéz természete végül tönkretette házasságát, amelynek két évtizedet követően 1960-ban lett vége.

Dia

 	Katherine Hepburn és Spencer Tracy 	Hollywood egyik leghíresebb álompárja kilenc filmben szerepelt együtt. 1941-ben szerettek egymásba, de sosem álltak az oltár elé. Habár mindkettejüknek több viszonya is volt, Hepburn öt évre visszavonult, hogy beteg szerelmét ápolja.

Katherine Hepburn és Spencer Tracy

Hollywood egyik leghíresebb álompárja kilenc filmben szerepelt együtt. 1941-ben szerettek egymásba, de sosem álltak az oltár elé. Habár mindkettejüknek több viszonya is volt, Hepburn öt évre visszavonult, hogy beteg szerelmét ápolja.

Dia

 	Rita Hayworth és Orson Welles 	Rita Hayworth élete során öt férjet fogyasztott el, a második Orson Welles volt. A pár 1943-ban állt az oltár elé, frigyük pedig öt évvel később ért véget. Hayworth elmondása szerint férje többre tartotta a szabadságot annál, hogy felelősséget vállaljon családjáért.

Rita Hayworth és Orson Welles

Rita Hayworth élete során öt férjet fogyasztott el, a második Orson Welles volt. A pár 1943-ban állt az oltár elé, frigyük pedig öt évvel később ért véget. Hayworth elmondása szerint férje többre tartotta a szabadságot annál, hogy felelősséget vállaljon családjáért.

Dia

 	Lauren Bacall és Humphrey Bogart 	Lauren Bacall 20 évesen 1945-ben ment feleségül Humphrey Bogarthoz. A házasságuk Bogart 1957-ben bekövetkezett haláláig tartott. Habár sosem értékelte túl nagyra a házasság intézményét, másodszor is megházasodott, 1961-ben Jason Robards felesége lett.

Lauren Bacall és Humphrey Bogart

Lauren Bacall 20 évesen 1945-ben ment feleségül Humphrey Bogarthoz. A házasságuk Bogart 1957-ben bekövetkezett haláláig tartott. Habár sosem értékelte túl nagyra a házasság intézményét, másodszor is megházasodott, 1961-ben Jason Robards felesége lett.

Dia

 	Ava Gardner és Frank Sinatra 	Mickey Rooney színész és Artie Shaw jazz zenész után Ava Gardner 1951-ben ment feleségül a legendás énekeshez, aki saját bevallása szerint élete egyetlen igaz szerelme volt. Talán nem véletlen, hogy a színésznő 1957-es válásuk után többé sosem állt az oltár elé.

Ava Gardner és Frank Sinatra

Mickey Rooney színész és Artie Shaw jazz zenész után Ava Gardner 1951-ben ment feleségül a legendás énekeshez, aki saját bevallása szerint élete egyetlen igaz szerelme volt. Talán nem véletlen, hogy a színésznő 1957-es válásuk után többé sosem állt az oltár elé.

Dia

 	Janet Leigh és Tony Curtis 	A Psycho legendás színésznője 1951-ben kötötte össze életét Tony Curtis-szel, majd egy évtized múltán 1962-ben váltak el. A sztárpár mindkét gyermeke, Kelly és Jamie Lee Curtis is színész lett. 	Kapcsolódó cikk: 	Jamie Lee Curtis elképesztően szexi 51 évesen is »

Janet Leigh és Tony Curtis

A Psycho legendás színésznője 1951-ben kötötte össze életét Tony Curtis-szel, majd egy évtized múltán 1962-ben váltak el. A sztárpár mindkét gyermeke, Kelly és Jamie Lee Curtis is színész lett.

Kapcsolódó cikk:
Jamie Lee Curtis elképesztően szexi 51 évesen is »

Dia

 	Elizabeth Taylor és Richard Burton 	Elizabeth Taylor nyolc alkalommal házasodott meg, Richard Burtonnel pedig két alkalommal is az oltár elé állt. Először 1964 és 1974 között voltak férj és feleség, majd egy év szünetet követően 1975-ben újra összeházasodtak, ám frigyük 1976-ban szintén válással végződött.

Elizabeth Taylor és Richard Burton

Elizabeth Taylor nyolc alkalommal házasodott meg, Richard Burtonnel pedig két alkalommal is az oltár elé állt. Először 1964 és 1974 között voltak férj és feleség, majd egy év szünetet követően 1975-ben újra összeházasodtak, ám frigyük 1976-ban szintén válással végződött.

Dia

 	Mia Farrow és Woody Allen 	Farrow 1980-ban lett a híres rendező élettársa. Kapcsolatuknak az vetett véget, amikor Farrow rádöbbent, hogy Allennek viszonya van örökbe fogadott lányával, Soon-Yi Previnnel. Válóperük 1992-ben ért véget, Allen pedig 1997-ben kérte meg Previn kezét.

Mia Farrow és Woody Allen

Farrow 1980-ban lett a híres rendező élettársa. Kapcsolatuknak az vetett véget, amikor Farrow rádöbbent, hogy Allennek viszonya van örökbe fogadott lányával, Soon-Yi Previnnel. Válóperük 1992-ben ért véget, Allen pedig 1997-ben kérte meg Previn kezét.

Dia


            	Elton John és David Furnish
            	A brit énekes-dalszerző 1993-ban ismerkedett párjával, David Furnish-sel, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él. Hivatalos élettársakká azonban csak 2005. december 21-én váltak.
            	 

Elton John és David Furnish

A brit énekes-dalszerző 1993-ban ismerkedett párjával, David Furnish-sel, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él. Hivatalos élettársakká azonban csak 2005. december 21-én váltak.
 

Dia

 	Victoria Adams és David Beckham 	Az egykori Spice Girl 1997-ben egy karitatív focimeccs után csapott le a sármos focistára, két évvel később pedig össze is házasodtak. Az évek során három fiuk és egy kislányuk született.

Victoria Adams és David Beckham

Az egykori Spice Girl 1997-ben egy karitatív focimeccs után csapott le a sármos focistára, két évvel később pedig össze is házasodtak. Az évek során három fiuk és egy kislányuk született.

Dia

 	Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 	Michael Douglas 2000. november 18-án vette feleségül a nála 25 évvel fiatalabb walesi színésznőt. Szerelmük 2013 nyarán válságba került, Douglas elköltözött otthonról.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Michael Douglas 2000. november 18-án vette feleségül a nála 25 évvel fiatalabb walesi színésznőt. Szerelmük 2013 nyarán válságba került, Douglas elköltözött otthonról.

Dia

 	Michelle Williams és Heath Ledger 	A két színész 2005-ben a Brokeback Mountain - Túl a barátságon című film forgatásán szeretett egymásba. El is jegyezték egymást, nem sokkal később pedig megszületett Mathilda nevű lányuk. Három év együttlét után 2007 szeptemberében szakítottak.

Michelle Williams és Heath Ledger

A két színész 2005-ben a Brokeback Mountain - Túl a barátságon című film forgatásán szeretett egymásba. El is jegyezték egymást, nem sokkal később pedig megszületett Mathilda nevű lányuk. Három év együttlét után 2007 szeptemberében szakítottak.

Dia


            	Calista Flockhart és Harrison Ford
            	Harrison Ford mindig is titokban tartotta magánéletét. Nem véletlen, hogy azt sem lehet pontosan tudni, mióta él együtt Calista Flockharttal - egyesek 2002-re datálják kapcsolatuk kezdetét. Mindenesetre egy biztos: 2010 nyarán házasodtak össze, Új-Mexikóban.

Calista Flockhart és Harrison Ford

Harrison Ford mindig is titokban tartotta magánéletét. Nem véletlen, hogy azt sem lehet pontosan tudni, mióta él együtt Calista Flockharttal - egyesek 2002-re datálják kapcsolatuk kezdetét. Mindenesetre egy biztos: 2010 nyarán házasodtak össze, Új-Mexikóban.

Dia

 	Demi Moore és Ashton Kutcher 	15 év korkülönbségük ellenére sokáig jól kijött egymással Demi Moore és Ashton Kutcher. A sztárpár 2003-ban kezdett járni, és 2005-ben házasodtak össze, ám 2011 végén szakítottak.

Demi Moore és Ashton Kutcher

15 év korkülönbségük ellenére sokáig jól kijött egymással Demi Moore és Ashton Kutcher. A sztárpár 2003-ban kezdett járni, és 2005-ben házasodtak össze, ám 2011 végén szakítottak.

Dia

 	Ellen DeGeneres és Portia De Rossi 	A két leszbikus sztárhölgy 2004-2005 fordulóján kezdett járni, majd 2008. augusztus 16-án keltek egybe otthonukban.

Ellen DeGeneres és Portia De Rossi

A két leszbikus sztárhölgy 2004-2005 fordulóján kezdett járni, majd 2008. augusztus 16-án keltek egybe otthonukban.

Dia

 	Angelina Jolie és Brad Pitt 	Hollywood álompárja 2005 óta él boldog kapcsolatban. A színészet mellett példamutató szülők: három vér szerinti és három örökbefogadott gyermeket nevelnek. 	Kapcsolódó cikk: 	Exkluzív fotók! Angelina Jolie és Brad Pitt álomszép luxusvillája »

Angelina Jolie és Brad Pitt

Hollywood álompárja 2005 óta él boldog kapcsolatban. A színészet mellett példamutató szülők: három vér szerinti és három örökbefogadott gyermeket nevelnek.
Kapcsolódó cikk:
Exkluzív fotók! Angelina Jolie és Brad Pitt álomszép luxusvillája »

Dia

 	Katie Holmes és Tom Cruise 	Cruise 2005-ben vallotta be Oprah Winfrey-nek Holmes iránt érzett szerelmét, nem sokkal később pedig az Eiffel-toronyban kérte meg a kezét. 2006 ápriliásban megszületett első gyermekük, Suri Cruise. A pár válását 2012 júliusában mondták ki.

Katie Holmes és Tom Cruise

Cruise 2005-ben vallotta be Oprah Winfrey-nek Holmes iránt érzett szerelmét, nem sokkal később pedig az Eiffel-toronyban kérte meg a kezét. 2006 ápriliásban megszületett első gyermekük, Suri Cruise. A pár válását 2012 júliusában mondták ki.

Dia

 	Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal 	A két sztár a Kiadatás című politikai thriller forgatásán melegedett össze, és sokáig titokban tartották viszonyukat. Ám hiába barátkozott össze Jake a színésznő gyerekeivel is, 2009 novemberében szakítottak.

Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal

A két sztár a Kiadatás című politikai thriller forgatásán melegedett össze, és sokáig titokban tartották viszonyukat. Ám hiába barátkozott össze Jake a színésznő gyerekeivel is, 2009 novemberében szakítottak.

Dia


            	Rod Stewart és Penny Lancaster
            	Az örökifjú rocker és az Ultimo egykori fehérneműmodellje - aki egyébként 26 évvel fiatalabb nála - 2007-ben házasodtak össze. Ám ekkor már megvolt a fiuk, Alaister Wallace ugyanis 2005 novemberében született, majd 2011-ben második közös gyerekük is a világra jött.

Rod Stewart és Penny Lancaster

Az örökifjú rocker és az Ultimo egykori fehérneműmodellje - aki egyébként 26 évvel fiatalabb nála - 2007-ben házasodtak össze. Ám ekkor már megvolt a fiuk, Alaister Wallace ugyanis 2005 novemberében született, majd 2011-ben második közös gyerekük is a világra jött.

Dia

 	Vilmos herceg és Kate Middleton 	A britek sokáig találgatták, ki lesz majd Vilmos herceg felesége, és úgy tűnik, Diana nagyobbik fia rátalált a szerelemre egykori egyetemi diáktársa, Kate Middleton oldalán. A nagy esküvőre 2011. április 29-én került sor, a ceremóniát világszerte hatalmas érdeklődés övezte. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai » 	 

Vilmos herceg és Kate Middleton

A britek sokáig találgatták, ki lesz majd Vilmos herceg felesége, és úgy tűnik, Diana nagyobbik fia rátalált a szerelemre egykori egyetemi diáktársa, Kate Middleton oldalán. A nagy esküvőre 2011. április 29-én került sor, a ceremóniát világszerte hatalmas érdeklődés övezte.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai »
 

Dia

 	Jessica Biel és Justin Timberlake 	A Hetedik mennyország egykori gyereksztárja 2007-ben jött össze Justin Timberlake-kel, és bár szakításukról gyakorta felrepülnek a pletykák, láthatóan nagy az összhang közöttük - ami talán annak is köszönhető, hogy Jessica szemet huny párja félrelépsei felett. Mindenesetre 2011 végén bejelentették eljegyzésüket. 	 

Jessica Biel és Justin Timberlake

A Hetedik mennyország egykori gyereksztárja 2007-ben jött össze Justin Timberlake-kel, és bár szakításukról gyakorta felrepülnek a pletykák, láthatóan nagy az összhang közöttük - ami talán annak is köszönhető, hogy Jessica szemet huny párja félrelépsei felett. Mindenesetre 2011 végén bejelentették eljegyzésüket.
 

Dia

 	Diane Kruger és Joshua Jackson 	A szépséges német színésznő és az amerikai színész 2006-ban jöttek össze - Diane Kruger korábban Guillaume Canet felesége volt, míg Joshua Jackson olyan sztárokkal járt, mint Katie Holmes és Rosario Dawson. Bár kapcsolatuk kiegyensúlyozott, Kruger több interjújában is hangsúlyozta, nem szeretne még egyszer férjhez menni.

Diane Kruger és Joshua Jackson

A szépséges német színésznő és az amerikai színész 2006-ban jöttek össze - Diane Kruger korábban Guillaume Canet felesége volt, míg Joshua Jackson olyan sztárokkal járt, mint Katie Holmes és Rosario Dawson. Bár kapcsolatuk kiegyensúlyozott, Kruger több interjújában is hangsúlyozta, nem szeretne még egyszer férjhez menni.

Dia

 	Mariah Carey és Nick Cannon 	A Grammy-díjas énekesnőt 2008. április 30-án egy privát ceremónia keretén belül vette feleségül Nick Cannon a Bahamákon. Ikreik 2011 áprilisában jöttek a világra. 	Kapcsolódó cikk: 	Az első babafotók! Mariah Carey 7 hónap után végre megmutatta ikreit »

Mariah Carey és Nick Cannon

A Grammy-díjas énekesnőt 2008. április 30-án egy privát ceremónia keretén belül vette feleségül Nick Cannon a Bahamákon. Ikreik 2011 áprilisában jöttek a világra.

Kapcsolódó cikk:
Az első babafotók! Mariah Carey 7 hónap után végre megmutatta ikreit »

Dia

 	George Michael és Fadi Fawaz 	A Wham! egykori énekese sokáig titkolta, hogy meleg, de miután szólókarrierbe kezdett, felvállalta másságát. Miután előző kapcsolatának 15 év után vége lett, 2011-ben, új párja oldalán végül megtalálta a boldogságot.

George Michael és Fadi Fawaz

A Wham! egykori énekese sokáig titkolta, hogy meleg, de miután szólókarrierbe kezdett, felvállalta másságát. Miután előző kapcsolatának 15 év után vége lett, 2011-ben, új párja oldalán végül megtalálta a boldogságot.

Dia

 	LeAnn Rimes és Eddie Cibrian 	A világhírű amerikai énekesnő még férjnél volt, amikor rajtakapták, amint a Harmadik műszak - szintén házas - szívtiprójával csókolózott. Cibrian nyolc év házasság után 2009 augusztusában adta be a válópert, és 2010 decemberében jegyezte el kedvesét.

LeAnn Rimes és Eddie Cibrian

A világhírű amerikai énekesnő még férjnél volt, amikor rajtakapták, amint a Harmadik műszak - szintén házas - szívtiprójával csókolózott. Cibrian nyolc év házasság után 2009 augusztusában adta be a válópert, és 2010 decemberében jegyezte el kedvesét.

Dia

 	Tina Fey és Jeff Richmond 	A stúdió színésznője hét évig járt a sorozat zeneszerzőjével, Jeff Richmonddal, mielőtt 2001-ben kimondta a boldogító igent. Lányuk, Alice Zenobia négy évvel később jött a világra, 2011 áprilisában pedig a 40 éves sztár egy showműsorban jelentette be, hogy ismét terhes.

Tina Fey és Jeff Richmond

A stúdió színésznője hét évig járt a sorozat zeneszerzőjével, Jeff Richmonddal, mielőtt 2001-ben kimondta a boldogító igent. Lányuk, Alice Zenobia négy évvel később jött a világra, 2011 áprilisában pedig a 40 éves sztár egy showműsorban jelentette be, hogy ismét terhes.

Dia

 	Kelly Brook és Jason Statham 	A britek egyik kedvenc fehérneműmodellje - aki színésznőként is népszerű, főként idomai miatt - és a sármos rosszfiú nem kevesebb, mint hét évig bírták egymás társaságában. Ám 2004-ben Kelly Brook megismerkedett Billy Zane-nel egy forgatáson, és rögtön belehabarodott.

Kelly Brook és Jason Statham

A britek egyik kedvenc fehérneműmodellje - aki színésznőként is népszerű, főként idomai miatt - és a sármos rosszfiú nem kevesebb, mint hét évig bírták egymás társaságában. Ám 2004-ben Kelly Brook megismerkedett Billy Zane-nel egy forgatáson, és rögtön belehabarodott.

Dia

 	Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger 	Az akcióhős 1986. április 26-án vette feleségül Mariah Shrivert, John F. Kennedy unokahúgát. Házasságuk 25 évig makulátlannak tűnt, mígnem kiderült, hogy Schwarzeneggernek van egy fia korábbi házvezetőnőjüktől. Nem váltak el, mivel felesége megbocsájtott a színésznek.

Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger

Az akcióhős 1986. április 26-án vette feleségül Mariah Shrivert, John F. Kennedy unokahúgát. Házasságuk 25 évig makulátlannak tűnt, mígnem kiderült, hogy Schwarzeneggernek van egy fia korábbi házvezetőnőjüktől. Nem váltak el, mivel felesége megbocsájtott a színésznek.

Ezt is szeretjük
Fotó: