A sztárok legrondább cipői
Képgalériával!
A sztárok különösen kényesek cipőikre, és nagyon meggondolják, mit vesznek fel. Lehet, hogy kevesebb agyalás is elég lenne a sikerért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alighanem az összes filmcsillag gardróbja tele van cipők tömkelegével, így egészen hihetetlen, hogy néha miért pont azt a förtelmes lábbelit húzzák fel. A képek azonnal stylistért kiáltanak – vagy abban az esetben, ha már van tanácsadó, annak azonnali kirúgásáért.

Gladiátorszandál

Ami jól állt a kigyúrt testű harcosoknak az ókorban, közel sem biztos, hogy vékony színésznők pálcikalábain is jól mutat.

Ezt a legjobban az Olsen-ikrek mutatták be idén: mentséget még az se adhat, hogy Mary-Kate szandálját a Chanel, az Ashley lábán éktelenkedőt pedig Azzedine Alaia tervezte. Ráadásul Mary-Kate rojtokkal díszített fekete táskája is a divathorror kategóriájába tartozik.

Platformcipők

A magasított talpú cipők divatja időről időre ismét felbukkan, és a csótánytaposók néhány kiemelkedően rusnya változatát sikerült idén a hírességeknek felhúzniuk.

A sort Jessica Biel nyitotta egy rikítóan piros, cirka 15 centis díszpéldánnyal – nem csoda, hogy segítségre szorult, mikor bebillegett Giambattista Valli divatbemutatójára.

A másik Jessica, Alba sem választott jobban: csinos fehér dresszét alaposan ütötte a lábszárközépig érő cicanadrág, és főleg a hozzá felvett Versace által tervezett lábbeli, amely inkább illett volna egy szöges korbácsot suhogtató dominához…

A nem túl szerencsés trendhez Heather Graham is csatlakozott a Golden Globe díjátadón: a színésznő maga is sztriptízcipőnek nevezte aranyszínű horrorszandálját – mindenesetre nélküle elegánsabb lett volna.

Akárcsak Mariah Carey, aki nem tudja leküzdeni vonzódását a platformcipők iránt: szerény tízcentis talpú cipőjében örült, hogy járni tudott.

Csizmák

Lindsay Lohan immár legendásan híján van a józan észnek, de azt nem tudni, milyen szer hatására vette fel két hete a bokacsizmáját egy bolt megnyitójára: a rendkívül elfuserált darabot leginkább úgy lehet leírni, hogy anyagtakarékossági okokból mindössze az orra és a szára hiányzik.

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls szexi énekese legalább zárt bokacsizmát vett fel a miniruhájához, de a szögekkel kivert grafitszürke lábbelivel kapcsolatban ez marad az egyetlen pozitívum.


A színész-modell Mischa Barton kutyasétáltatáshoz vett fel egy egészen meghökkentő csizmát: a holddal és csillagokkal díszített szörnyűség jó esetben a kutya szájában végezte a nap végén. A förtelmes csizmákat hordók táborába Beyoncé is beállt: szöges fekete csizmája jobban mutatott volna egy női punkegyüttes énekesén, mint rajta.

Szandálok

A legszínesebb divatöngyilkosságot szintén Beyoncé követte el: szivárványszínű Balenciaga-szandálja meghökkent tekintetek tucatjait vonzotta egy díjátadón. Jennifer Connelly szintén a Balenciagában bízott – a meghökkentően ocsmány szandált látva inkább ne tette volna.

Egyszínű, ámde annál bizarrabb volt Sarah Jessica Parker viselete márciusban: a vásárlókörútra indult sztár cipőjén hátul, a sarok fölött két otromba virágdísz éktelenkedett.

A felsorolás végére pedig Paris Hilton kerül – pont ő hiányozna? –, aki zseniális érzékről téve tanúságot fekete-fehér harántcsíkos cipőt vett cikcakkos vörös-fehér-fekete ruhájához: alighanem ő is, mint a többiek, jobban járt volna, ha inkább mezítláb marad.

Ezt is szeretjük