A legdögösebb sztárok élénk pinkben
Szőkék és barnák egyaránt is bátran bevállalják az egyik legmerészebb színt, nézd meg kedvenceidet pink estélyiben és dögös koktélruhákban.

Dia

 	Rosie Huntington Whiteley 	A Transformers bombázója a tkifutóról érkezett a szuperprodukcióba, úgyhogy egy valamit nagyon tud: szebbnél szebb ruhákban felvonulni. Nem csoda, hogy a film moszkvai premierjén is tökéletesen hozta a rá kiosztott szerepet - szexis, combközépig felvágott, pink Michael Kors selyemestélyije csak úgy vonzotta a tekinteteket - és persze a fotósokat. 	Kapcsolódó cikk: 	Jó reklám a filmnek! Köldökig kivágott ruhában ment a díjátadóra a színésznő »

Rosie Huntington Whiteley

A Transformers bombázója a tkifutóról érkezett a szuperprodukcióba, úgyhogy egy valamit nagyon tud: szebbnél szebb ruhákban felvonulni. Nem csoda, hogy a film moszkvai premierjén is tökéletesen hozta a rá kiosztott szerepet - szexis, combközépig felvágott, pink Michael Kors selyemestélyije csak úgy vonzotta a tekinteteket - és persze a fotósokat.

Kapcsolódó cikk:
Jó reklám a filmnek! Köldökig kivágott ruhában ment a díjátadóra a színésznő »

Dia

 	Jennifer Lawrence 	A feltörekvő amerikai színésznő a 2010-es Winter's Bone - A hallgatás törvénye című filmmel került figyelem középpontjába. A Golden Globe ítészeit drámai alakításával, a 2011-es SAG Awards fotósait pedig bájos megjelenésével nyűgözte le. Jennifer egy rafináltan hasított, pink Oscar de la Renta-ruhát viselt a vörös szőnyeges felvonuláson. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, ilyen egy igazi nő! Fehérneműben is bátran pózolt a fiatal színésznő »

Jennifer Lawrence

A feltörekvő amerikai színésznő a 2010-es Winter's Bone - A hallgatás törvénye című filmmel került figyelem középpontjába. A Golden Globe ítészeit drámai alakításával, a 2011-es SAG Awards fotósait pedig bájos megjelenésével nyűgözte le. Jennifer egy rafináltan hasított, pink Oscar de la Renta-ruhát viselt a vörös szőnyeges felvonuláson.

Kapcsolódó cikk:
Íme, ilyen egy igazi nő! Fehérneműben is bátran pózolt a fiatal színésznő »

Dia

 	Halle Berry 	Az Oscar-díjas színésznő 40 fölött is olyan kirobbanó formában van, hogy gyakorlatilag bármit felvehet. Csokiszínű bőrén és tökéletes alakján ráadásul csodásan mutatnak a testhez álló darabok és az élén színek. Ez a szexis, pink Roberto Cavalli koktélruha például - melyben a sztár a 2011-es Jenesse Silver Rose aukción jelent meg - telitalálatnak bizonyult. 	Kapcsolódó cikk: 	Nyárias és szexi! Halle Berryt testhez álló standruhában kapták lencsevégre » 	 

Halle Berry

Az Oscar-díjas színésznő 40 fölött is olyan kirobbanó formában van, hogy gyakorlatilag bármit felvehet. Csokiszínű bőrén és tökéletes alakján ráadásul csodásan mutatnak a testhez álló darabok és az élén színek. Ez a szexis, pink Roberto Cavalli koktélruha például - melyben a sztár a 2011-es Jenesse Silver Rose aukción jelent meg - telitalálatnak bizonyult.

Kapcsolódó cikk:
Nyárias és szexi! Halle Berryt testhez álló standruhában kapták lencsevégre »
 

Dia

 	Jennifer Garner 	A barna színésznő az egyik legszimpatikusabb sztár Hollywoodban. Természetes szépségével és bájával a vörös szőnyeges rendezvényeken is kitűnik, főleg, ha ilyen remekül választ színt! Garner ezt a pink Roland Mouret-ruhát a 2011-es National Board of Review of Motion Pictures gálán viselte, ahová férjét, Ben Afflecket kísérte el a The Town című mozi díszbemutatójára. 	Kapcsolódó cikk: 	Ettől el fogsz olvadni! Jennifer Garner kislánya szebb, mint a mamája »

Jennifer Garner

A barna színésznő az egyik legszimpatikusabb sztár Hollywoodban. Természetes szépségével és bájával a vörös szőnyeges rendezvényeken is kitűnik, főleg, ha ilyen remekül választ színt! Garner ezt a pink Roland Mouret-ruhát a 2011-es National Board of Review of Motion Pictures gálán viselte, ahová férjét, Ben Afflecket kísérte el a The Town című mozi díszbemutatójára.

Kapcsolódó cikk:
Ettől el fogsz olvadni! Jennifer Garner kislánya szebb, mint a mamája »

Dia

 	Renée Zellweger 	A Bridget Jones sztárjáról sokan hiányolják a formás párnácskákat, ő azonban úgy tűnik, inkább karcsún érzi jól magát a bőrében. Fogyása óta szívesen visel testhez álló, különleges szabású és színű ruhákat, ahogy tette ezt a CNN Heroes: An All-Star Tribute rendezvényén is. A filigrán sztár a gálán egy pink Carolina Herrera szaténruhában hódított. 	Kapcsolódó cikk: 	Már ő is kezdi? Renée Zellweger zavarba ejtően sokat mutatott magából »

Renée Zellweger

A Bridget Jones sztárjáról sokan hiányolják a formás párnácskákat, ő azonban úgy tűnik, inkább karcsún érzi jól magát a bőrében. Fogyása óta szívesen visel testhez álló, különleges szabású és színű ruhákat, ahogy tette ezt a CNN Heroes: An All-Star Tribute rendezvényén is. A filigrán sztár a gálán egy pink Carolina Herrera szaténruhában hódított.

Kapcsolódó cikk:
Már ő is kezdi? Renée Zellweger zavarba ejtően sokat mutatott magából »

Dia

 	Kristin Davis 	A Szex és New York bájos Charlotte-ja civilben is igazi divatikon. Az amerikai sorozatsztár 40 fölött is kislányosan törékeny és bájos. Különleges adottságát a 2011-es Genesis Award vörös szőnyegén például egy romantikus, masnis, pink Oscar de la Renta ruhával hangsúlyozta, mely szépen kiemelte barna szemét és alabástrom bőrét. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Kristin Davis »

Kristin Davis

A Szex és New York bájos Charlotte-ja civilben is igazi divatikon. Az amerikai sorozatsztár 40 fölött is kislányosan törékeny és bájos. Különleges adottságát a 2011-es Genesis Award vörös szőnyegén például egy romantikus, masnis, pink Oscar de la Renta ruhával hangsúlyozta, mely szépen kiemelte barna szemét és alabástrom bőrét.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Kristin Davis »

Dia

 	Vera Farmiga 	Az Egek ura és a Forráskód karcsú sztárja, Vera Farmiga két gyerekszülés után is ragyogó formában van. Ezt a 82. Oscar-gálán is bizonyította, melyen egy rafináltan fodrozott, különleges Marchesa-estélyiben vonult fel. A színésznő előszeretettel választja ezt a színt a vörös szőnyegre, nem véletlenül, hiszen a pink és árnyalatai csodásan kiemelik szikrázóan kék szemét.

Vera Farmiga

Az Egek ura és a Forráskód karcsú sztárja, Vera Farmiga két gyerekszülés után is ragyogó formában van. Ezt a 82. Oscar-gálán is bizonyította, melyen egy rafináltan fodrozott, különleges Marchesa-estélyiben vonult fel. A színésznő előszeretettel választja ezt a színt a vörös szőnyegre, nem véletlenül, hiszen a pink és árnyalatai csodásan kiemelik szikrázóan kék szemét.

Dia

 	Jessica Biel 	A Hetedik mennyország gyereksztárja ma már jegyzett mozisztárként és szuperprodukciók főszereplőjeként vonul fel a vörös szőnyegen. Bár a jelölésről egyelőre még csak álmodhat, Jessica Biel az Oscar-gálán is megjelent, méghozzá egy földig érő - kissé túlságosan is sokat mutató - élénk pink színű, Oscar de la Renta-kreációban. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Jessica Biel »

Jessica Biel

A Hetedik mennyország gyereksztárja ma már jegyzett mozisztárként és szuperprodukciók főszereplőjeként vonul fel a vörös szőnyegen. Bár a jelölésről egyelőre még csak álmodhat, Jessica Biel az Oscar-gálán is megjelent, méghozzá egy földig érő - kissé túlságosan is sokat mutató - élénk pink színű, Oscar de la Renta-kreációban.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Jessica Biel »

Dia


            	Kelly Rowland
            	A Destiny's Child oszlopos tagja, Kelly Rowland igazán szexis és élénk megjelenéssel hódított a nemrég megrendezett, 2011-es BET Awardson. Az énekesnő - akit májusban meghívtak zsűrinek a brit X-Faktorba - egy pink Marchesa Notte miniruhában érkezett a díjátadóra.
            	Kapcsolódó cikk.
            	Ez aztán a fellépőruha! Átlátszóban állt közönsége elé az ismert énekesnő »

Kelly Rowland

A Destiny's Child oszlopos tagja, Kelly Rowland igazán szexis és élénk megjelenéssel hódított a nemrég megrendezett, 2011-es BET Awardson. Az énekesnő - akit májusban meghívtak zsűrinek a brit X-Faktorba - egy pink Marchesa Notte miniruhában érkezett a díjátadóra.

Kapcsolódó cikk.
Ez aztán a fellépőruha! Átlátszóban állt közönsége elé az ismert énekesnő »

Dia

 	Amanda Bynes 	A kaliforniai szőkeség tinisztárként kezdte karrierjét, így zsenge kora ellenére már tucatnyi vígjátékot tudhat maga mögött. A Miről álmodik a lány? és a Könnyű nőcske sztárja szereti, ha nézik, ezért a 14. Critics Choice Awardsra is egy látványos szettben érkezett - pink Herve Lager ruhája csajos és dögös volt egyszerre, szépen kihangsúlyozta Amanda formás idomait. 	Kapcsolódó cikk: 	Szörnyen vágyik a feltűnésre! Túl szűk ruhába préselte magát a színésznő »

Amanda Bynes

A kaliforniai szőkeség tinisztárként kezdte karrierjét, így zsenge kora ellenére már tucatnyi vígjátékot tudhat maga mögött. A Miről álmodik a lány? és a Könnyű nőcske sztárja szereti, ha nézik, ezért a 14. Critics Choice Awardsra is egy látványos szettben érkezett - pink Herve Lager ruhája csajos és dögös volt egyszerre, szépen kihangsúlyozta Amanda formás idomait.

Kapcsolódó cikk:
Szörnyen vágyik a feltűnésre! Túl szűk ruhába préselte magát a színésznő »

Ezt is szeretjük
Fotó: