Sztárok királykékben
Íme, Kate Walsh, A Grace klinika sztárja, csinos, kék koktélruhájában.

Dia

 	Reese Witherspoon 	A 35 éves színésznőnek jót tett, hogy másodszorra is kimondta a boldogító igent. Úgy tűnik, Jim Toth oldalán révbe ért, boldogságát és kivirult nőiességét egy leomló vállú, királykék Stella McCartney-kreációban is megcsodálhatták rajongói a Vizet az elefántnak londoni premierjén. 	Kapcsolódó cikk: 	Bevállalta! Reese Witherspoon rövid sortban sem szégyelli húsos combjait »

Reese Witherspoon

A 35 éves színésznőnek jót tett, hogy másodszorra is kimondta a boldogító igent. Úgy tűnik, Jim Toth oldalán révbe ért, boldogságát és kivirult nőiességét egy leomló vállú, királykék Stella McCartney-kreációban is megcsodálhatták rajongói a Vizet az elefántnak londoni premierjén.

Kapcsolódó cikk:
Bevállalta! Reese Witherspoon rövid sortban sem szégyelli húsos combjait »

Dia

 	Kate Walsh 	A Grace klinika sztárja az Ed Sullivan tévéshow felvételén viselte ezt a csinos királykék koktélruhát. Az aszimmetrikus, szatén Marchesa-kreációt fekete Christian Louboutin körömcipővel egészített ki. 	Kapcsolódó cikk: 	Vidám fotó! Smink nélkül is remekül érzi magát a Grace klinika sztárja »

Kate Walsh

A Grace klinika sztárja az Ed Sullivan tévéshow felvételén viselte ezt a csinos királykék koktélruhát. Az aszimmetrikus, szatén Marchesa-kreációt fekete Christian Louboutin körömcipővel egészített ki.

Kapcsolódó cikk:
Vidám fotó! Smink nélkül is remekül érzi magát a Grace klinika sztárja »

Dia

	Anne Hathaway	A bájos barna színésznő már az Oscar-gálán is bizonyította, hogy nincs olyan ruha, melyben ne festene jól. A 2009-es Golden Globe-gálán azonban igazi királynőként tündökölt ebben a pánt nélküli, királykék Armani Privé estélyiben.	Kapcsolódó cikk:	Merész! Címlapon meztelenkedik a bájos Anne Hathaway »

Anne Hathaway

A bájos barna színésznő már az Oscar-gálán is bizonyította, hogy nincs olyan ruha, melyben ne festene jól. A 2009-es Golden Globe-gálán azonban igazi királynőként tündökölt ebben a pánt nélküli, királykék Armani Privé estélyiben.

Kapcsolódó cikk:
Merész! Címlapon meztelenkedik a bájos Anne Hathaway »

Dia

 	Isla Fisher 	Az Egy boltkóros naplója vörös szépsége is remekül fest sötétkékben. A 2011 májusában rendezett MET jótékonysági gálán is szikrázóan gyönyörű volt Tory Burch-tervezte estélyi ruhájában. Sasha Baron Cohen csinos feleségén természetesen már nyoma sem volt a túlsúlynak, melyet kislánya, Elula születésekor szedett fel 2010 nyarán.

Isla Fisher

Az Egy boltkóros naplója vörös szépsége is remekül fest sötétkékben. A 2011 májusában rendezett MET jótékonysági gálán is szikrázóan gyönyörű volt Tory Burch-tervezte estélyi ruhájában. Sasha Baron Cohen csinos feleségén természetesen már nyoma sem volt a túlsúlynak, melyet kislánya, Elula születésekor szedett fel 2010 nyarán.

Dia

 	Jessica Alba 	A kislányosan bájos Jessica Alba az Utódomra ütök című vígjáték premierjén jelent meg ebben a színjátszós, szatén, királykék Versace-estélyiben. A pánt nélküli viseletet színes ékszerekkel és mesterien fonott frizurával tette tökéletessé. Ráadásul a bő szabású kreáció domborodó pocakját is elrejtette - ekkor volt várandsós második kislányával. 	Kapcsolódó cikk: 	Nézd meg, milyen lapos Jessica Alba hasa nem sokkal a szülés után »

Jessica Alba

A kislányosan bájos Jessica Alba az Utódomra ütök című vígjáték premierjén jelent meg ebben a színjátszós, szatén, királykék Versace-estélyiben. A pánt nélküli viseletet színes ékszerekkel és mesterien fonott frizurával tette tökéletessé. Ráadásul a bő szabású kreáció domborodó pocakját is elrejtette - ekkor volt várandsós második kislányával.

Kapcsolódó cikk:
Nézd meg, milyen lapos Jessica Alba hasa nem sokkal a szülés után »

Dia

 	Pippa Middleton 	Ezt a kétsoros, kék Zara blézert a fehér nadrággal Pippa egy fogadáson viselte. Valószínűleg álmában sem hitte volna, hogy a klasszikus tengerész-stílusnak ekkora sikere lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Elbűvölő szépség! Íme, Kate Middleton húga, a bájos 	Pippa » 	 

Pippa Middleton

Ezt a kétsoros, kék Zara blézert a fehér nadrággal Pippa egy fogadáson viselte. Valószínűleg álmában sem hitte volna, hogy a klasszikus tengerész-stílusnak ekkora sikere lesz.

Kapcsolódó cikk:
Elbűvölő szépség! Íme, Kate Middleton húga, a bájos
Pippa »

 

Dia

 	Kate Middleton 	Vilmos herceg és menyasszonya  2010. november 16-án jelentették be eljegyzésüket, melyre kelet-afrikai kirándulásuk során került sor. Az igazi divatikonnak tartott Kate a bejelentéskor egy királykék Issa ruhát viselt, melynek olcsóbb változatát a Tesco F&F azonnal piacra is dobta. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos herceg élete képekben »

Kate Middleton

Vilmos herceg és menyasszonya  2010. november 16-án jelentették be eljegyzésüket, melyre kelet-afrikai kirándulásuk során került sor. Az igazi divatikonnak tartott Kate a bejelentéskor egy királykék Issa ruhát viselt, melynek olcsóbb változatát a Tesco F&F azonnal piacra is dobta.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos herceg élete képekben »

Dia

 	Sofia Vergara 	A Flúgos járat és a Süthetjük kolumbiai sztárja, Sofia Vergara azon szerencsés nők egyike, akin szinte minden jól áll. A gyönyörű latina a 2011-es SAG-díjátadón vonultatta fel nem mindennapi idomait, az alkalomra pedig egy csodás, királykék Roberto Cavalli-estélyit választott. 	Kapcsolódó cikk: 	Anyaként is hódít! Mélyen kivágott ruhában lépett a vörös szőnyegre Sofia Vergara »

Sofia Vergara

A Flúgos járat és a Süthetjük kolumbiai sztárja, Sofia Vergara azon szerencsés nők egyike, akin szinte minden jól áll. A gyönyörű latina a 2011-es SAG-díjátadón vonultatta fel nem mindennapi idomait, az alkalomra pedig egy csodás, királykék Roberto Cavalli-estélyit választott.

Kapcsolódó cikk:
Anyaként is hódít! Mélyen kivágott ruhában lépett a vörös szőnyegre Sofia Vergara »

Dia

 	Eva Mendes 	A Metropolitan Múzeumban rendezett 2011 májusi, fényűző jótékonysági gála igazi sztárparádénak bizonyult, melyen több színésznő is királykékben lépett a vörös szőnyegre. A Pancser Police bombázója, Eva Mendes egy selyemruhát választott Stella McCartney kollekciójából. A kreációt aranyszínű övvel és arany fülbevalóban dobta fel. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett Eva Mendes »

Eva Mendes

A Metropolitan Múzeumban rendezett 2011 májusi, fényűző jótékonysági gála igazi sztárparádénak bizonyult, melyen több színésznő is királykékben lépett a vörös szőnyegre. A Pancser Police bombázója, Eva Mendes egy selyemruhát választott Stella McCartney kollekciójából. A kreációt aranyszínű övvel és arany fülbevalóban dobta fel.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett Eva Mendes »

Dia

 	Rachel Weisz 	A bájos angol színésznő a Múmia-filmekkel szerzett világhírnevet, de több nagy siekrű mozifilmben is emlékezeteset alakított, Az elszánt diplomata című drámáért meg is kapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Golden Globe-díjat. A szépséges sztármami előbb Darren Arononofsky-val élt, 2011 nyarán pedig hozzáment Daniel Craighez.

Rachel Weisz

A bájos angol színésznő a Múmia-filmekkel szerzett világhírnevet, de több nagy siekrű mozifilmben is emlékezeteset alakított, Az elszánt diplomata című drámáért meg is kapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Golden Globe-díjat. A szépséges sztármami előbb Darren Arononofsky-val élt, 2011 nyarán pedig hozzáment Daniel Craighez.

Dia


            	Minka Kelly
            	A 31 éves kaliforniai szépség, Minka Kelly modell és színésznő, de csak keveseknek cseng ismerősen a neve. Férfiakból álló rajongótáborát leginkább a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci című sorozatnak, a Vásott szülők és a Kellékfeleség című moziknak, valamint A szobatárs című thriller főszerepének köszönheti. Minka a 2011 Guy's Choice Awardson is elbűvölte a pasikat, hiszen a díjátadóra testhez álló, királykék koktélruhában érkezett.

Minka Kelly

A 31 éves kaliforniai szépség, Minka Kelly modell és színésznő, de csak keveseknek cseng ismerősen a neve. Férfiakból álló rajongótáborát leginkább a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci című sorozatnak, a Vásott szülők és a Kellékfeleség című moziknak, valamint A szobatárs című thriller főszerepének köszönheti. Minka a 2011 Guy's Choice Awardson is elbűvölte a pasikat, hiszen a díjátadóra testhez álló, királykék koktélruhában érkezett.

Blog.hu ajánló
Fotó: