Sztárok bugyiban! Szexitől a cikiig!
Képgalériával!
Ha leszámítjuk a bugyi nélkül mászkáló üdvöskéket, a sztárok komolyan adnak arra, hogy mit hordanak ruháik alatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria és David Beckham

A Beckham-házaspár sokáig a Dolce&Gabbana zászlóvivőjének számított, bár a férj újabban Armaniban nyomul.

A márkaváltás ellenére még mindig ugyanolyan szívesen mutogatják intim ruhadarabjaikat: Beckhamék ugyanis már több erotikus sorozatban is megvillantották alsónemű-kollekciójukat.

Pénz nem akadály náluk: David bevásárló-listáján egy alkalommal átszámolva mintegy 870 ezer forintnyi alsónemű szerepelt, mikor Madridba költözött. A jobbszélsőnek ráadásul van egy furcsa szokása: minden további nélkül magára kap női bugyit is, ha arra támad kedve! A kissé bizarr szokásról hiteles forrásból tudunk: maga a feleség, Victoria újságolta el egyszer egy lapnak David tangák és női bugyik iránti rajongását!

Ashley Olsen

Az Olsen-ikrek már 18. évük betöltése előtt saját ruhakollekciókkal voltak jelen a piacon, ennek fényében különösen érthetetlen, hogy Ashley miként viselhetett egy olyan bugyit, ami valószínűleg két generációval korábban is kissé ciki volt!

A nagyon vékony Olsen-lányt egy lesifotós nyaralás közben kapta le a némileg hervasztó rózsaszín alsóneműben. Ez alapján hiába szeretne a Vogue címlapjára kerülni, a neves divatlap szerkesztői nem biztos, hogy kezüket-lábukat törik majd a megtiszteltetésért!

Colin Farrell

Az ír származású színészt különleges kapcsolat fűzi alsónadrágjához, tudniillik a testvérétől kapott ruhadarab egyben legfőbb kabalájának is számít!

Az ír nemzeti jelképpel, lóherékkel televarrt boxer különleges szerepet kap minden forgatáson:
- A gumin még jelmondat is van: „Az írek szerencséje”. Ez az én szerencse-boxerem, minden forgatás első napjára ezt kell felvennem. Imádom! Az egyetlen probléma, hogy kissé már viseltes a sok hordástól, de egyszerűen nincs szívem kidobni. Nem is tudom, mit csinálok majd nélküle! – mesélt alsónadrágjáról a némileg babonás, ámde nagyon sármos színész.

Justin Timberlake

A nőcsábász popsztár valósággal bele van bolondulva a fehérneműkbe: napi hatot hord el Calvin Klein boxereiből – semmi más nem jöhet szóba –, és ugyanazt az alsónadrágot kétszer sosem veszi fel – használat után már dobja is ki őket.
- Teljesen őrült alsónadrág-fétise van – mondta egy barátja.

Mi történik, ha Justin spórolni akar? Nagyon egyszerű: ez esetben nem hord alsóneműt, és így legalább a kidobott boxerek se telítik annyira szemetesét!

George Clooney

Timberlake szöges ellentéte: Hollywood legdögösebb agglegénye a hagyományos, mezei alsónadrágokra esküszik, a márka pedig különösen hidegen hagyja. Egyszer némi meglepetést keltett, mikor egy Los Angeles-i áruházban leárazáskor vett egy kazalnyi alsóneműt:
- Bejött, bedobálta a gatyákat, aztán már gyorsan távozott is, leszegett fejjel. Vicces volt. Azt hinné az ember, hogy egy ekkora sztár kizárólag méregdrága alsóneműkben jár, híres tervezők márkáiban – mondta az egyik eladó.

Jennifer Lopez

Az ikreinek nemrég életet adó énekesnő Clooney-val szemben sosem vetemedne ilyen pórias tettre: J-Lo nagyáruházak helyett kizárólag elit butikokban vásárol, és nagyon megválasztja alsóneműit!

Ő is több ezer dollárt szór el bevásárlásként a bugyikra és melltartókra, ráadásul bevallása szerint egyik gyenge pontja a harisnyakötő is – egyszerűen imádja, ha szexi darabokat tehet hozzá ruhatárához!

- A nőies ruhákra esküszöm, és ez az alsóneműim megválasztásában is tükröződik. Imádom, ha nagyon nőies vagyok, dögösek az intim ruhadarabjaim, a látványról pedig tudom, hogy egyszerűen őrülten begerjeszti a férfiakat! – nyilatkozta egyszer. A híresen formás sztár képeire nézve ezt nem is csodálhatjuk!

Ezt is szeretjük