A 4 legszexibb sztármami pocakkal
Legyen valaki hétköznapi nő vagy sztár, ha gyermeket vár, biztosan megszépül. Összeállításunkból kiderül, ki a 4 legszebb kismama.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek

Az egyik legdögösebb latin színésznő öt évig járt Edward Nortonnal, ám 2003-ban végül szakítottak. Az Oscar-díjas Salma Hayek ezután rövid ideig Josh Lucas párja volt, 2007 tavaszán pedig azzal lepte meg a világot a bombázó hölgy, hogy első gyermekét várja.


A szerencsés apa pedig nem más, mint François-Henri Pinault, francia üzletember, ősszel pedig meg is született Los Angelesben Hayek első kislánya, Valentina Paloma Pinault.

Néhány hónappal ezelőtt azonban mindenkit elszomorított a hír, miszerint a pár váratlanul felbontotta eljegyzését. Érthető módon kislánya nevelése miatt a tüzes szépséget az elmúlt időszakban nem sokszor láthattuk a mozikban, ám a szemfülesek elcsíphették egy rövid mellékszerepben az Across The Universe című zenés filmben, amelyben egy csinos ápolónő szerepében bukkant fel. Ezt a filmet a hazai mozik sajnálatos módon nem vetítették, pedig Julie Taymor alkotása egy igazán megindító romantikus történet, kiváló filmzenével, amely főleg örökzöld Beatles-slágerek feldolgozásából áll.

Halle Berry

Az Oscar-díjas színésznő a nyolcvanas években a New Kids On The Block együttes egyik tagjával, Danny Wooddal járt. Első házasságát David Justice kosarassal kötötte, ám négy évvel később elváltak.

Nehéz volt ugyanis távkapcsolatban élniük, hiszen míg Justice a meccseken játszott, addig Berry tőle távol forgatott. A színésznő második férje a zenész Eric Benét volt, akivel 1997-ben ismerkedett meg, házasságot azonban csak 2001-ben kötöttek. Két évvel később különváltak útjaik, Berry azonban továbbra is jó kapcsolatban maradt Eric lányával, Indiával.


- Meg akarom találni a szerelmet, és remélem, hogy sikerülni fog - nyilatkozta optimistán ekkoriban a sztár. Nem is kellett sokáig várnia, egy Versace fotózáson ugyanis találkozott Gabriel Aubry modellel – fél évvel később pedig már közös gyermeküket várták. Újabb házasságot azonban már nem akar kötni a szép színésznő. A 41 éves sztár 2008 tavaszán adott életet első kislányának, Nahla Ariela Aubry-nak Los Angelesben. A kismama 60 ezer dollárért rendezett be három gyerekszobát, ahol a mai napig biztosan jól érzi magát a kis bébi.

Naomi Watts

Watts saját bevallása szerint azóta szeretett volna színésznő lenni, mióta először látta A hírnév című táncos filmet. A nyolcvanas évek második felétől színészkedik, ám igazán csak az ezredforduló után figyelt fel rá a szakma, amikor a kultikus rendező, David Lynch főszerepet ajánlott neki lidércnyomásos víziójában, a Mulholland Drive-ban. Az Angliában született, ám ausztrál származású hölgyet azóta számos látványos, illetve művészfilmben láthattuk, a 21 gramm című drámáért Oscarra is jelölték 2004-ben.


Watts korábban elcsavarta többek között Heath Ledger fejét is, jelenlegi párja Liev Schreiber, aki szintén színész, és együtt játszottak a Színes fátyol című drámában. Első gyermekük, Alexander Pete 2007 nyarán született meg, nem is olyan régen pedig bejelentették az örömhírt, miszerint már úton van második gyermekük is. A törékeny, ám lenyűgöző drámai kifejezőerővel rendelkező sztár közeli barátja Benicio Del Torónak, és a Színes fátyol című film forgatásán került a buddhista vallás hatása alá. Egyes pletykák szerint pedig őt láthatjuk majd Hitchcock klasszikus horrorfilmjének, a Madarak remake-jének főszerepében is, de könnyen lehet, hogy a második csöppség érkezése még közbeszól majd.

Bridget Moynahan

A 37 éves szexi színésznő neve feltehetően nem cseng mindenkinek ismerősen, de meglepően óriásira nőtt pocakja miatt mégsem hagyhattuk ki összeállításunkból. Hasát látva azon sem lepődtünk volna meg, ha hármasikreknek adott volna életet, de 2007 nyarának végén végül csak egy kisfiú, John Edward Thomas Moynahan született. A boldog apuka pedig nem más, mint a legnagyobb amerikai futballcsapat hátvédje, Tom Brady, akivel 2004 és 2006 között járt a színésznő.


Szakításuk ellenére egy évvel később mégis teherbe esett, és talán az is elképzelhető, hogy újra összejönnek majd, hogy ne kelljen apa nélkül felnőnie a kicsinek. Moynahant olyan filmek mellékszerepeiben láthattuk az ezredforduló óta, mint a Sakáltanya, a Beavatás, az Én, robot vagy a Fegyvernepper.

Természetesen az sem volna meglepetés, hogyha a feltörekvő sztárt előbb-utóbb valamelyik hollywoodi mozi főszerepében csodálhatnánk meg.

Ezt is szeretjük