Zabálnivaló sztárcsemeték
Kire hasonlítanak a sztárok gyerekei? Van rajtuk valami különleges? Íme, 4+4 cuki gyerkőc, híres szülei társaságában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Természetesen a sztároknak is van magánélete, szerelemmel, házassággal, válással, no és születő kis apróságokkal. A következőkben nyolc 2000 után született kis utódot gyűjtöttünk össze, akiknek a mamája, a papája, esetleg mindkettő közismert színész vagy énekes. Vajon rájössz, kik lehetnek a felmenőik?

Négy elragadó kiscsajszi

Apple Blythe Alison

A szöszi pöttöm Panna, jobban mondva Alma édesanyja korábban három évig Brad Pitt menyasszonya volt, majd később számos kalandba bonyolódott, többek között Ben Affleck-kel is.

Apple és Suri

Végül 2003-ban egy titkos kaliforniai ceremónia keretén belül hozzáment egy zenészhez. Szerelmük gyümölcse – szó szerint – 2004. május 14-én látta meg a napvilágot Londonban. Hogy miért választották ezt a különös, ám kétségkívül bájos nevet? A színésznő anyuka anno az Oprah-show-ban mesélt erről:

- Olyan cukin hangzott, ráadásul, ha kimondtam, kedves képek jelentek meg a gondolataimban. Tudják, az alma édes, olyan kerek egész, és vallási jelentése is van. Szóval azt gondoltam, bájosan cseng, és olyan, hogy is mondjam, tiszta. Egyszóval, tökéletes!

Suri

Suri nevét valószínűleg sok bulvárolvasó ismeri, ám azt talán kevesebben tudják, mit is jelent a szó. Ha héber eredetre vezetik vissza, akkor hercegnőt jelent, de az is elképzelhető, hogy perzsa, és a vörös rózsa kifejezés rejlik mögötte. Mindenesetre akárhogy is, egy csudaszép leánykára pontosan illő elnevezés – a kis csöppség pedig igazán bűbájos. Mivel színész szülei nem szokták rejtegetni a nyilvánosság elől, megcsodálhattuk már varázslatos ruhatárát, cuki cipőcskéit, sőt, még az óvodában festett rajzait is.

Matilda Rose

A három éves leányka színész édesapja bizony vadóc életet élt – Heather Graham és Naomi Watts is a kedvesei közé tartozott -, mielőtt összejött kolléganőjével a Túl a barátságon forgatásán. Úgy tűnt, Matilda Rose 2005. október 28-i világrajöttével az ausztrál sztár is megszelídült, ám két évvel később mégis szakítottak párjával. Gyermekével azonban igyekezett olyan sokszor együtt lenni, ahányszor csak tudott.

Matilda és Shiloh

- Anya vagyok férfibőrben. Gondoskodom a reggeli müzliről, tojást főzök, elmosogatok, és ebédet főzök Matildának. Szeretem ezt a melót – mesélte egyszer az apaságról. Sajnos azonban a kislány már egyedül ünnepelte harmadik születésnapját, papája ugyanis 28 évesen – karrierje csúcsán – egy tragikus véletlen következményeképpen idén januárban elhunyt.

Shiloh

Bármilyen tejfeleshajú is a kislány, Afrika legsötétebb országában, Namíbiában pottyantotta le a gólya, éppen színésznő anyukája kezébe. A legszebb sztárnak kikiáltott mama a legsármosabb színésszel kötötte össze az életét – bár még nem hivatalosan –, és azóta egyre csak bővítik a famíliát. Hol egy apróságot fogadnak örökbe, hol pedig saját babák érkeznek a háztartásba. Eleinte ugyan a szülők kapcsolatát nem fogadta a világ kitörő lelkesedéssel, de azóta ők lettek a családi szeretet és összetartozás sztárjelképei. Bár a kicsi lány első képeiért rekordösszeget kértek, a befolyt pénzt jótékonysági célokra ajánlották fel.

Négy cukorfalat fiúcska

Cruz David

Egyértelműen az édesapjára ütött a szőke brit kölyök, aki 2005. február 20-án látta meg a napvilágot. Ugyan két fiútestvére idősebb nála, mégis ő kapta édesapja keresztnevét második névként.

Cruz és Deacon

A huncut kis krampusz sztárszüleivel jelenleg az Egyesült Államokban él, ugyanis a focista papa ott kapott állást. Nem mintha ez zavarná az egykor énekesnőként, manapság inkább cérnavékony divatikonként jeleskedő asszonykáját, épp ellenkezőleg. A család igyekszik minél jobban beleolvadni az amerikai sztárlétbe, és ebből a porontyokat sem hagyják ki. Állítólag a mama szeretne végre egy kislányt is, de egyelőre nem köröz a gólya a házuk felett.

Deacon

A legjobban kereső hollywoodi színésznő a 21. születésnapján ismerkedett össze kollégájával, a románcból pedig két gyermek született – a kislány 1999-ben, a kisfiú, Deacon 2003. október 23-án bújt ki a mama pocakjából. Azóta a színész házaspár útjai - hosszú huzavona után - elváltak, doktor szöszi pedig újabban a Holnapután hősével folytat intim viszont, akivel már össze is költöztek.

Henry

Az igazán klasszikus, nemesi név tulajdonosa 2007. június 18-án jött világra Los Angeles-ben, akkor negyven éves mamája legnagyobb örömére.

Henry és Ryder

A híres mosolyú színésznő bizony nagy és kanyargós utat tett meg addig, amíg megtalálta az igaz szerelmet és gyermeke apját. Buja kalandok és rengeteg csalódás után végül nem egy kamera előtti, hanem amögött dolgozó férfiúban találta meg nyolc éve a nagy Őt a sztár, és azóta is nagy boldogságban élnek. Egyébként nem a fiúcska az egyetlen gyermekük, négy éve ikreknek adott életet az egykori Micsoda nő.

Ryder Russell

Már megint egy színésznő mami, aki zenésszel kötötte össze az életét! Ám hiába született meg kisfia, a most már a papájához hasonlóan hosszú hajat viselő Ryder Russell, a csélcsap anyuka nem bírta sokáig a monogám életet.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem volt hát meglepő, hogy a házasság hamar véget ért, amint kiderült viszonya egyik kollégájával – de az új kapcsolatban sem volt elég szusz. Azóta a hölgyemény már egy biciklibajnokon is túl van, de az igazi, úgy tűnik, még mindig várat magára.

Kíváncsi vagy a szülőkre? Kattints ide, és tekintsd meg képgalériánkat!
Ezt is szeretjük