A sztárvilág legborzasztóbb plasztikái

Csak erős idegzetűeknek!

Torz mellek, felpumpált ajkak, tönkretett arcok - íme, 4 sztár, aki igazán visszafoghatta volna sebészét!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A guminő - Amanda Lepore

A transzvesztita sztár simán felveszi a versenyt Pete Burns vagy Donatella Versace borzalmas kinézetével, és nem sokkal marad le Jocelyne Wildenstein mögött, aki joggal érdemelte ki a Macskanő nevet, hiszen csúf képe leginkább egy oroszlánéra emlékeztet.


Amanda Armandként látta meg a napvilágot, de hogy pontosan melyik évben, azt csak találgatni lehet, ugyanis a sztár régóta titokban tartja születési évét. Egyes vélemények szerint 1967-ben született. Hogy mostani borzasztó külsejét hány műtétnek köszönheti, nem lehet biztosan tudni.

Annyi azonban sejthető, hogy nem kevés dollárt költött arcplasztikájára, illetve teljes nem-átalakító műtétjére, melynek során heréit és péniszét is eltávolították. Amanda 11 éves kora óta álmodozott arról, hogy egyszer nőként születik újra.

Ez végül megadatott neki, amivel semmi baj nincsen, leszámítva azt, hogy külseje nem nőre, hanem valami másra emlékeztet. Torz külseje leginkább egy tűzből kimentett, olvadásnak indult Barbie babára hasonlít. Az orvosainak is szólhatott volna valaki, hogy kevesebb kollagént fecskendezzenek ajkaiba, nem beszélve szemfelvarrásairól, amelyeknek bizarr vonásait köszönheti.

A tejeszacskók - Shauna Sand

Tara Reid elszabott és felfújt dudáival érdemelte ki a borzalmas mellműtétek első helyét, ám most az egykori nyuszilány és színésznő simán letaszította őt a trónról.

Shauna Sand cickói ugyanis tényleg borzalmasak, sőt, a legborzalmasabbak az utóbbi időkből: félig üres, behorpadt tejeszacskókra emlékeztetnek. Shauna gyerekkorában balettozni és zenélni tanult, kilenc évesen kezdett modellkedni, 15 évesen pedig már egy szerződéssel a zsebében vágott neki Párizsnak.


1996-ban pózolt a Playboy-ban, ekkor figyelt fel rá a tévésztár Lorenzo Lamas. Össze is házasodtak 1996-ban, Lamas pedig jó férjként kisebb szerepeket adott neki akciófilmjeiben és népszerű sorozatában, a Renegátban. Végül 2002-ben váltak el, de időközben Shauna három gyermeket szült neki. Sokkoló melleit mégsem a terhességek, hanem sokkal inkább az elhibázott plasztikák számlájára írhatjuk.

A viaszbábu - Priscilla Presley

A Király egykori feleségének átalakulása igazán megdöbbentő, össze se lehet számolni, hogy hányszor műtötték meg arcát az elmúlt évtizedekben. A műtéteknek meg is van a következménye, de ő biztosan boldog így, hiszen könnyedén letagadhatna húsz-harminc évet a korából. Ám azt is észre kell vennünk, hogy ez a külső, a viaszbábukat idéző műanyag arc azonban már annyira mű, hogy bele se merünk nézni a 63 éves modell és színésznő szemébe. Priscilla Beaulieu a hatvanas évek elején került közelebbi kapcsolatba a rock&roll királyával, és végül 1967-ben házasodtak össze Las Vegasban. Kilenc hónappal később megszületett Elvis első és egyetlen lánya, Lisa Marie.


Kezdetben boldogan éltek együtt, Elvis azonban nem bizonyult hűséges férjnek és felelősségteljes apának. Egyre többször és egyre hosszabban tűnt el a turnék miatt. Közben pedig számos afférja volt mindenféle nőcskével, emiatt aztán Priscilla egyre nehezebben tudta egyben tartani házasságukat. Végül 1972-ben váltak el, kapcsolatukat pedig közeli barátság jellemezte egészen Elvis 1977-ben bekövetkezett haláláig.

A tejfelesszájú - Joan Van Ark

A 65 éves sztár, akinek egyik legemlékezetesebb alakítását Valene Ewing szerepében a Dallas egyetlen epizódjában láthattuk, szintén csúnyán ráfázott a plasztikai műtétekre. Színészi kvalitásairól szinte mindent elmond, hogy olyan b-mozikban láthattuk az egykori szexi szőkeséget, mint a Los Angeles-i prostiháború, A kilences vágány áldozatai vagy a Pusztító szélvihar. A színésznő holland származású apja lányát Jeanne D’Arc után nevezte el, mivel biztos volt benne, hogy gyermeke előbb-utóbb híres lesz. Joan Van Ark karrierje kezdetben szépen indult, a második legfiatalabb ösztöndíjasként került be a Yale drámatagozatára, közvetlenül Julie Harris után.


Számos kiváló színpadi siker után pályafutása azonban mégis megfeneklett, manapság pedig a plasztikai honlapokon és a bulvárlapokban hallhatjuk a legtöbbször nevét, mint a szépítő beavatkozások egyik elrettentő áldozatáét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Arcbőrének fehéres színét elnézve tényleg lehetetlen rájönni, hogy pontosan mi is okozta sokkoló kinézetét, de az orra, szája, szemöldöke is borzasztóan fest, nem beszélve szőke hajáról, ami inkább tűnik parókának, semmint valódi hajnak.

OLVASD EL EZT IS!

  • nicole kidman
  • mickey rourke

2008 legvisszataszítóbb plasztikái

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

Ezt is szeretjük