Szörnyű mellplasztikák
Csak saját felelősségre
Csúfak, torzak és rémisztőek, akár az igazi szörnyetegek. Íme, a legrosszabb mellműtétek borzalmas végeredményei!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Aguilera

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő 1999-es bemutatkozó lemeze óta üstökösszerű karriert futott be, nem véletlen tehát, hogy az évtized egyik legsikeresebb női előadójaként tartják számon. Lemezeit világszerte 37 millió példányban adták el. A bulvársajtó az utóbbi hónapokban rendszeresen megmutatta Christina Aguilera hatalmas melleit, amelyek szinte kibuggyannak dekoltázsából.


Ám azok a rajongók, akik a kezdetektől fogva figyelemmel követik a dögös szöszi karrierjét, nagyon jól tudják, hogy ő sem ilyen méretes ütközőkkel született. Éppen ezért a popzene új, trónkövetelő dívája is a plasztikai sebészethez fordult, hogy javítson a helyzeten.

Melleinek méretét tehát ily módon jócskán megnövelte a híresség, a feltűnő, lufiként pukkadozó lökhárítókat pedig azóta számos klipjében is megcsodálhatta a férfiközönség.

Christina terhessége aztán még egy lapáttal rápakolt a cickók méretére. Aguilera kisasszony ugyanis 2008 januárjában megszülte első gyermekét, és a szoptatás miatt tovább duzzadtak amúgy is óriási mellei.

Christina ütközőit pedig feltehetően nem egyszer, de nem is kétszer műtötték, erről tanúskodnak ezek a fotók is, melyeken jócskán elbaltázott mellműtéteinek kellemetlen végeredménye látható, és ez, valljuk be, egyáltalán nem passzol a szexi énekesnő imidzséhez.

Kate Beckinsale

Az angolok bájos színésznője, aki hajszálvékony alakjáról és szégyenlősségéről híres. E képek láttán biztosan elborzadna, mint ahogyan el is borzadt feltehetőleg, amikor egyik este a fürdőszobában ezek a cickók néztek vissza rá. Kate Beckinsale aprócska melleit ugyanis úgy szabdalják szanaszét ezek a rémisztő csíkok, hogy az már horrorfilmbe illő.

A bőr nem tudta követni a mell növekedését, és terhességi csíkokkal tarkította Kate dekoltázsát. Hiába az elegáns ruha, a szép frizura és a diszkrét smink, ha a dekoltázsával egy olyan szörnyet szabadít a világra, amitől Dr. Frankenstein is azonnal takarodót fújna. Mindenesetre tiszteletreméltó, hogy az Underworld és a Pearl Harbor ifjú sztárja legalább nem fújatta fel kicsiny cickóit, mint legjobb barátnője, Victoria Beckham.

Victoria Beckham

A 34 éves Posh Spice régi és új fotóját látva ugyanis szinte lehetetlen eldönteni, mikor nézett ki szörnyebben a Beckham-feleség. A régi képen ugyanis kibukkanó melle leginkább valami elrontott cipóhoz hasonlítható, amit egy részeg pék csak nagy nehezen gyúrt meg, és dobott be a kemencébe. Az egykori spice girlnél azonban idővel biztosan betelt a pohár, és megelégelte a mellplasztikák véget nem érő sorozatát, úgyhogy elkészíttette a legnevetségesebb cickókat, amiket a világ valaha a hátán, és nő a mellkasán hordott.


A pontosan gömb alakú lufik láttán ugyanis bárkiből kitör a nevetés, mert egyszerűen viccesek. Nem véletlenül támadhat az embernek az az érzése, hogy Victoria Beckham valójában egy földre szállt ufó, ütközői ugyanis túlontúl futurisztikusak, mellesleg pedig jól tükrözik félresiklott ízlését. Ne feledkezzünk el csodás hónaljáról sem, ami szintén megsínylette a műtéteket, azok a fityegő bőrredők senki rémálmában ne jöjjenek elő!

Kimberly Stewart

A legendás rocksztár, Rod Stewart lányának átváltozása a plasztika történetének egyik legborzasztóbb fejezete, ami nem kevés devianciával és mentális zavarral párosult. Az így létrejött kaotikus kombó stációit pedig jól nyomon követhetjük a róla készült sokkoló fotókon. Kim Stewart divatmodellként és divattervezőként van feltüntetve a Wikipédián, mi azonban kételkedünk munkájának komolyságában, ha kicsi Kim olyan particicák társaságában jár mulatni, mint a Hilton-tesók, Kim Kardashian, Lindsay Lohan vagy Bai Ling – akik köztudottan nem éppen prűd bulijaikról váltak hírhedtté Hollywoodban. 

Kim Stewart első mellműtétjére nem sokkal azután került sor, hogy leérettségizett a modelliskolában, a lapos mellkast látva pedig érthető, hogy miért döntött a plasztika mellett. Az azonban már több, mint undorító, hogy az első implantátumait később kivetette, és elküldte Jack Osbourne-nek, aki jó szívvel fogadta a gusztustalan ajándékot, és a fürdőszobájában lógatta fel őket – micsoda élmény lehet alattuk fürdeni!

A felpumpált lufik azonban nem mutatnak valami túl jól, sőt, már-már az absztrakt szobrászat legnagyobb remekműveit idézik meg, csak az ő mellei – a szobrokkal ellentétben - bizonyosan káros élményt jelentenek a befogadók számára.

Ezt is szeretjük