Ha ez a színész szerepel egy reklámban, többen vásárolják a terméket
Erre az eredményre jutott egy vizsgálat
Nézd meg, ki van a top 10-es listán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nielsen kutatócég legfrissebb vizsgálatai szerint kiderült, kik azok a színészek, akiket a nézők a leginkább hitelesnek tartanak a reklámokban.

Liam Neeson
Pierce Brosnan
Matthew McConaughey
A Nielsen az év első három hónapját vizsgálta meg, és azt nézték, a hirdetésekben szereplő sztárok mennyire kedveltek, milyen visszhangot váltanak ki, milyen az általános megítélésük, milyen befolyással vannak a vásárlásra, illetve más szempontokat is figyelembe vettek, és mindezek alapján pontozták őket.

3 nő és 7 férfi a top 10-ben

Végül meglett a top 10-es lista, melyet szemlélve könnyen megállapítható, a nézők leginkább a középkorú férfiakat részesítik előnyben.

Liam Neeson és Pierce Brosnan egyaránt 94 pontot kaptak a Nielsen értékelése alapján - végül Neesont tették az első helyre, mert szerintük nagyobb befolyással van a vásárlásokra, mint Brosnan.

Harmadik helyre került Matthew McConaughey, aki legutóbb autóreklámban szerepelt, őt pedig Jeff Bridges követte - utóbbi főként tekintélyes rajongótábora miatt került a negyedik helyre.

Mögötte három ismert színésznő: Jennifer Garner, Natalie Portman és Sofia Vergara áll. Nyolcadik helyre került Jim Parsons, az Agymenők Sheldonja, kilencedik Dennis Haysbert, akit a nézők a 24-ben és Az egység sorozatokban láthattak, végül tizedikként J.K. Simmons zárta a listát - őt A főnök című krimiszériából ismerhetik a legtöbben.

Ezt is szeretjük