Szexi színészek szuperpasi szerepben
Nem egy sármos színész bújt már szuperhős vagy éppen egy szexi isten bőrébe. Nézd meg a legdögösebbeket!

Dia

 	Ben Affleck 	Az amerikai sármőrt a filmszerető közönségnek már nem kell bemutatni, hiszen vígjátéktól a drámáig, thrillertől a krimiig mindenben játszott már. A Golden Globe-díjas színész filmjeinek sorából talán egyetlen mozi lóg csak ki, a 2003-ban forgatott Daredevil - A fenegyerek. A film nem okozott osztatlan sikert, pedig Affleck felettébb jól festett feszes, vörös szerelésében. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi ütött belé? Ben Affleck megdöbbentő lépésre szánta el magát »

Ben Affleck

Az amerikai sármőrt a filmszerető közönségnek már nem kell bemutatni, hiszen vígjátéktól a drámáig, thrillertől a krimiig mindenben játszott már. A Golden Globe-díjas színész filmjeinek sorából talán egyetlen mozi lóg csak ki, a 2003-ban forgatott Daredevil - A fenegyerek. A film nem okozott osztatlan sikert, pedig Affleck felettébb jól festett feszes, vörös szerelésében.

Kapcsolódó cikk:
Mi ütött belé? Ben Affleck megdöbbentő lépésre szánta el magát »

Dia

 	Robert Downey Jr. 	Az 1965-ös születésű, New York-i színész végigforgatta a kilencvenes éveket, legnagyobb sikere egy életrajzi film volt, melyben Chaplin megformálásáért Golden Globe-díjra jelölték. Egy ideig drogproblémákkal küzdött, de az ezredfordulóra sikeresen kilábalt a gödörből. 2007-ben a Vasemberrel tért vissza a vászonra, melynek 2010-ben a folytatása is elkészült. 	Kapcsolódó cikk: 	Az apjára ütött! Jóképű sráccá érett Robert Downey Jr. 17 éves fia »

Robert Downey Jr.

Az 1965-ös születésű, New York-i színész végigforgatta a kilencvenes éveket, legnagyobb sikere egy életrajzi film volt, melyben Chaplin megformálásáért Golden Globe-díjra jelölték. Egy ideig drogproblémákkal küzdött, de az ezredfordulóra sikeresen kilábalt a gödörből. 2007-ben a Vasemberrel tért vissza a vászonra, melynek 2010-ben a folytatása is elkészült.

Kapcsolódó cikk:
Az apjára ütött! Jóképű sráccá érett Robert Downey Jr. 17 éves fia »

Dia

 	Ryan Reynolds 	A kanadai szépfiú sokáig csak vígjátékokat forgatott, olyan felejthető filmekben bolondozott, mint a Lányok a csúcson, a Csak barátok vagy a Nász-ajánlat. Később azonban a rendezők meglátták benne a drámára és akciózásra való képességet is, így kapott szerepet az X-Men kezdetek - Farkas vagy Az élve eltemetve című filmekben. Legújabb dobása egy igazi kosztümős, szuperhős-mozi, a Zöld lámpás, melyben elszánt harcosként küzd az igazságért.

Ryan Reynolds

A kanadai szépfiú sokáig csak vígjátékokat forgatott, olyan felejthető filmekben bolondozott, mint a Lányok a csúcson, a Csak barátok vagy a Nász-ajánlat. Később azonban a rendezők meglátták benne a drámára és akciózásra való képességet is, így kapott szerepet az X-Men kezdetek - Farkas vagy Az élve eltemetve című filmekben. Legújabb dobása egy igazi kosztümős, szuperhős-mozi, a Zöld lámpás, melyben elszánt harcosként küzd az igazságért.

Dia

 	Chris Hemsworth 	Az 1983-as születésű ausztrál macsó a Star Trek sorozattal tűnt fel, majd filmvásznon is bizonyította karizmatikus jelenlétét. Az izmos, szőke, kék szemű szépfiúnak jól állnak a hős szerepek, nem véletlen, hogy ráosztották a skandináv isten, Thor szerepét. A jóképű sármőr az öntörvényű, kalapácsos harcos szerepében nem csak a világot menti meg a gonosztól, de Natalie Portman szerelmét is elnyeri.

Chris Hemsworth

Az 1983-as születésű ausztrál macsó a Star Trek sorozattal tűnt fel, majd filmvásznon is bizonyította karizmatikus jelenlétét. Az izmos, szőke, kék szemű szépfiúnak jól állnak a hős szerepek, nem véletlen, hogy ráosztották a skandináv isten, Thor szerepét. A jóképű sármőr az öntörvényű, kalapácsos harcos szerepében nem csak a világot menti meg a gonosztól, de Natalie Portman szerelmét is elnyeri.

Dia

 	Christian Bale 	A különc Christian Bale-t igazi átváltozóművészként tartják számon, hiszen nincs olyan akadály, melyet egy szerep kedvéért le ne tudna küzdeni. A 2004-es A gépész című filmért csontsovánnyá fogyasztotta magát, egy évvel később viszont már bivalyerős, izmos Denevéremberként hódított. Ez az erőfeszítés még nem, de a 2010-es A harcos bokszedzőjének karaktere az Oscar-díjat is meghozta neki. A walesi színész 2012-ben ismét felölti magára Batman fekete jelmezét. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Christian Bale »

Christian Bale

A különc Christian Bale-t igazi átváltozóművészként tartják számon, hiszen nincs olyan akadály, melyet egy szerep kedvéért le ne tudna küzdeni. A 2004-es A gépész című filmért csontsovánnyá fogyasztotta magát, egy évvel később viszont már bivalyerős, izmos Denevéremberként hódított. Ez az erőfeszítés még nem, de a 2010-es A harcos bokszedzőjének karaktere az Oscar-díjat is meghozta neki. A walesi színész 2012-ben ismét felölti magára Batman fekete jelmezét.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Christian Bale »

Dia


            	Henry Cavill
            	Az 1983-as születésű brit sármőr olyan kosztümös, történelmi filmekkel robbant be a köztudatba, mint a Monte Cristo grófja, a Trisztán és Izolda vagy az HBO sikersorozata, a Tudorok. Tény, hogy az észbontóan jóképő színészen minden jelmez remekül mutat, talán épp ezért osztották rá a 2012-es, legújabb Superman mozi főszerepét.
            	Kapcsolódó sztárlexikon:
            	Ilyen volt, ilyen lett: Henry Cavill »

Henry Cavill

Az 1983-as születésű brit sármőr olyan kosztümös, történelmi filmekkel robbant be a köztudatba, mint a Monte Cristo grófja, a Trisztán és Izolda vagy az HBO sikersorozata, a Tudorok. Tény, hogy az észbontóan jóképő színészen minden jelmez remekül mutat, talán épp ezért osztották rá a 2012-es, legújabb Superman mozi főszerepét.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Henry Cavill »

Dia

 	Chris Evans 	Az 1981-ben született amerikai macsó olyan vígjátékokkal robbant be a köztudatba, mint a Nemek harca vagy az Egy bébiszitter naplója, de hamarosan bebizonyította, hogy a bohóckodásnál többre is képes. A 2011-ben mozikba kerülő, Marvel-képregényen alapuló Amerika Kapitány főszerepében rendíthetetlen, hősies karaktert alakít. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt nézd meg! Félmeztelenül állt modellt a Fantasztikus négyes sztárja »

Chris Evans

Az 1981-ben született amerikai macsó olyan vígjátékokkal robbant be a köztudatba, mint a Nemek harca vagy az Egy bébiszitter naplója, de hamarosan bebizonyította, hogy a bohóckodásnál többre is képes. A 2011-ben mozikba kerülő, Marvel-képregényen alapuló Amerika Kapitány főszerepében rendíthetetlen, hősies karaktert alakít.

Kapcsolódó cikk:
Ezt nézd meg! Félmeztelenül állt modellt a Fantasztikus négyes sztárja »

Dia

 	Andrew Garfield 	Az 1983-as születésű, brit-amerikai színész neve még nem cseng mindenkinek ismerősen, lévén az ifjú titán eddig csak kevés, de annál kiemelkedőbb filmekben szerepelt. A közösségi háló című moziért Golden Globe-díjra jelölt szépfiú nagy kiugrás előtt áll, mivel ő váltja Tobey Maguire-t a legendás Pókember szerepében.

Andrew Garfield

Az 1983-as születésű, brit-amerikai színész neve még nem cseng mindenkinek ismerősen, lévén az ifjú titán eddig csak kevés, de annál kiemelkedőbb filmekben szerepelt. A közösségi háló című moziért Golden Globe-díjra jelölt szépfiú nagy kiugrás előtt áll, mivel ő váltja Tobey Maguire-t a legendás Pókember szerepében.

Ezt is szeretjük
Fotó: