Létezik a szépség, a szeretet és a nevetés végtelen világa
A Szigeten megtalálod
Nézd meg te is a három nőt, aki felmerészkedik a magasba. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sziget Fesztiválra nemcsak a koncertek miatt érdemes kilátogatni, noha az a legnagyobb vonzerő. A szervezők minden évben rengeteg látványos egyéb programmal várják a Szigetre látogatókat. Ezek közül ajánlunk most figyelmedbe három utcaszínházi előadást, melyek a fesztivál ideje alatt, augusztus 12-17. között minden nap láthatóak lesznek.

15.30 - Strange Fruit (AUS) - Swoon

Látványos és csábító komédia, egyedi és eklektikus zenei kísérettel, a szerelemről, veszteségről, az örömről és a szabadságról, fenn a magasban, utazás körbe, körbe a szépség, a szeretet és a nevetés végtelen világába egészen ájulásig.

17.30 - Strange Fruit (AUS) - The Three Belles

Három igazi udvarhölgy, abroncsos szoknyában, királyi bíborban, forgószél táncával álomszerű időutazásra csábítja csodálóit a varázslat és a léhaság korába, néhány percre egyé varázsolva múltat, jelent és jövőt.

23.00 - Compagnie Malabar (F) - Dragonüs

Ahogy leszáll az éj, és véget érnek a koncertek a Nagyszínpadon, egy hataloméhes sárkány bújik elő rejtekéből, hogy zsarnoksága alá vonja a világot. Szerencsére akad négy bátor lovag, akik az európaiak közötti együttműködést, a kultúrák közötti párbeszédet, az igazságérzetet és a becsületet személyesítik meg ebben a futurisztikus középkori történetben, akik estéről estére megküzdenek a gonosszal és legyőzik őt, bizonyítva, hogy az emberek valódi ereje az összefogásban és a pozitív energiákban rejlik, mely elegendő lehet a legfélelmetesebb fenevaddal szemben is.

Ezt is szeretjük