Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai
2000 óta rengeteg új sorozat indult, dögösebbnél dögösebb főszereplőkkel. Íme, a legvonzóbb sztárpasik, egy kupacban.

Dia

	Josh Holloway	A szőke színésznek a Lost sármos rosszfiúja, Sawyer szerepe hozta el a világhírt, no, és persze a rajongó hölgyek szűnni nem akaró áradatát. Pedig a szívtipró már nős, sőt, egy kicsi gyerkőc boldog apukája.

Josh Holloway

A szőke színésznek a Lost sármos rosszfiúja, Sawyer szerepe hozta el a világhírt, no, és persze a rajongó hölgyek szűnni nem akaró áradatát. Pedig a szívtipró már nős, sőt, egy kicsi gyerkőc boldog apukája.

Dia

	Enrique Murciano	A kubai származású sztár a kezdetektől, azaz 2002 óta játssza a jóképű Danny Taylort. A Nyomtalanul FBI-os csapatának tagjaként eltűnt személyek után kutat a képernyőn. Murciano a hírek szerint imádja a kocsikat, és két és fél évig járt a Marks & Spencer modelljével, Lily Cole-lal, ám 2011 februárjában szakítottak.

Enrique Murciano

A kubai származású sztár a kezdetektől, azaz 2002 óta játssza a jóképű Danny Taylort. A Nyomtalanul FBI-os csapatának tagjaként eltűnt személyek után kutat a képernyőn. Murciano a hírek szerint imádja a kocsikat, és két és fél évig járt a Marks & Spencer modelljével, Lily Cole-lal, ám 2011 februárjában szakítottak.

Dia

 	Jensen Ackles 	Bár az Odaát egyértelműen az X akták felturbózott változata, Jensen Ackles kedvéért még a csajok is szívesen elmerülnek a természetfeletti kalandokban. Kapcsolódó cikk: 	4 évig várt! Ezt a bombázót vette feleségül a népszerű sorozatsztár »

Jensen Ackles

Bár az Odaát egyértelműen az X akták felturbózott változata, Jensen Ackles kedvéért még a csajok is szívesen elmerülnek a természetfeletti kalandokban. Kapcsolódó cikk:
4 évig várt! Ezt a bombázót vette feleségül a népszerű sorozatsztár »

Dia

 	Julian McMahon 	Az ausztrál színész kilencvenes években a Pszichozsaruban játszott, majd 57 epizódon keresztül a vonzó Cole Turner démonbőrébe bújt a Bűbájos boszorkák kedvéért. 2003-tól a nőcsábász plasztikai sebészt, Dr. Christian Troyt alakítja utánozhatatlanul a Kés/alatt című szériában.Kapcsolódó cikk: 	Nem szégyenlősködött! Felső nélkül kapták lencsevégre a sorozatsztárt »

Julian McMahon

Az ausztrál színész kilencvenes években a Pszichozsaruban játszott, majd 57 epizódon keresztül a vonzó Cole Turner démonbőrébe bújt a Bűbájos boszorkák kedvéért. 2003-tól a nőcsábász plasztikai sebészt, Dr. Christian Troyt alakítja utánozhatatlanul a Kés/alatt című szériában.Kapcsolódó cikk:
Nem szégyenlősködött! Felső nélkül kapták lencsevégre a sorozatsztárt »

Dia

 	David Boreanaz 	David Boreanazt annak idején Angel, szerepében kedvelték meg a nézők. A karaktert a Buffy, a vámpírok rémében, illetve az Angelben is a helyes színész alakította. 2005 óta pedig Seeley Booth, az FBI-ügynök képében bosszantja csinos munkatársnőjét a Dr. Csontban.Kapcsolódó cikk: 	"Jót tett a házasságomnak, hogy félreléptem" Állítja az RTL Klub sztárja »

David Boreanaz

David Boreanazt annak idején Angel, szerepében kedvelték meg a nézők. A karaktert a Buffy, a vámpírok rémében, illetve az Angelben is a helyes színész alakította. 2005 óta pedig Seeley Booth, az FBI-ügynök képében bosszantja csinos munkatársnőjét a Dr. Csontban.Kapcsolódó cikk:
"Jót tett a házasságomnak, hogy félreléptem" Állítja az RTL Klub sztárja »

Dia

	Alexander Skarsgard	Bár a neve kimondhatatlan, mégis sok hölgyrajongója megjegyezte már, hiszen a szőke svéd színész mellett nem lehet csak úgy elmenni. Különösen akkor, amikor a pimaszul gonosz Eric Northmanként mutatja ki vámpírfoga fehérjét a True Blood című sorozatban.

Alexander Skarsgard

Bár a neve kimondhatatlan, mégis sok hölgyrajongója megjegyezte már, hiszen a szőke svéd színész mellett nem lehet csak úgy elmenni. Különösen akkor, amikor a pimaszul gonosz Eric Northmanként mutatja ki vámpírfoga fehérjét a True Blood című sorozatban.

Dia

	David Cubitt	Mint oly sokan mások Cubitt egy alkalommal az X aktákban is felbukkant. Az angol-holland szülőktől származó színész csak jóval később, a Médium című sorozatnak köszönhetően vált ismertté. A jóképű színész Lee Scanlon nyomozó bőrébe bújva igyekszik felderíteni a rejtélyes bűnügyeket, amihez a halottlátó Allisontól kap segítséget.

David Cubitt

Mint oly sokan mások Cubitt egy alkalommal az X aktákban is felbukkant. Az angol-holland szülőktől származó színész csak jóval később, a Médium című sorozatnak köszönhetően vált ismertté. A jóképű színész Lee Scanlon nyomozó bőrébe bújva igyekszik felderíteni a rejtélyes bűnügyeket, amihez a halottlátó Allisontól kap segítséget.

Dia

	Gary Dourdan	Természetesen egyetlen szexi helyszínelő sem maradhat ki a felsorolásból. Gary Dourdan a különösen jóképűek közé tartozik - pláne azok szemében, akik kedvelik a tejeskávé bőrű, zöld szemű pasikat. Warrick Brown karaktere egyébként az eredeti, Las Vegasban játszódó A helyszínelőkben tűnik fel.	Kapcsolódó cikk:	Apjára ütött! Igazi bájos hölggyé érett a szexi helyszínelő 14 éves lánya »

Gary Dourdan

Természetesen egyetlen szexi helyszínelő sem maradhat ki a felsorolásból. Gary Dourdan a különösen jóképűek közé tartozik - pláne azok szemében, akik kedvelik a tejeskávé bőrű, zöld szemű pasikat. Warrick Brown karaktere egyébként az eredeti, Las Vegasban játszódó A helyszínelőkben tűnik fel.

Kapcsolódó cikk:
Apjára ütött! Igazi bájos hölggyé érett a szexi helyszínelő 14 éves lánya »

Dia

	Wentworth Miller	A csajok valószínűleg nem kimondottan azért követték figyelemmel a Szökés című sorozatot, hogy lássák, miként lépnek meg a főszereplők a szigorúan őrzött börtönből. Sokkal inkább azért, hogy lássák a testvérét megszöktetni kívánó Michael Scofield meztelen felsőtestét - amit gyakran megvillantott, hiszen bőrére tetováltatta a börtön tervrajzát.

Wentworth Miller

A csajok valószínűleg nem kimondottan azért követték figyelemmel a Szökés című sorozatot, hogy lássák, miként lépnek meg a főszereplők a szigorúan őrzött börtönből. Sokkal inkább azért, hogy lássák a testvérét megszöktetni kívánó Michael Scofield meztelen felsőtestét - amit gyakran megvillantott, hiszen bőrére tetováltatta a börtön tervrajzát.

Dia

	Shemar Moore	Keresve sem lehetett volna jobb FBI-ügynököt választani a Gyilkos elmék profi nyomozói közé a szexi fekete színésznél. Halle Berry egykori pasija Derek Morgan szerepében tökéletesen megtestesíti a nyers erőt és az érzékenységet. Ahogy pedig Penelopéval flörtöl, az egyenesen ellenállhatatlan.	 

Shemar Moore

Keresve sem lehetett volna jobb FBI-ügynököt választani a Gyilkos elmék profi nyomozói közé a szexi fekete színésznél. Halle Berry egykori pasija Derek Morgan szerepében tökéletesen megtestesíti a nyers erőt és az érzékenységet. Ahogy pedig Penelopéval flörtöl, az egyenesen ellenállhatatlan.
 

Dia

	Daniel Sunjata	A Ments meg! azért szerethető sorozat, mert a főszereplő tűzoltók igazi hús-vér férfiak, akik jó és rossz tulajdonságokkal egyaránt rendelkeznek. Van köztük idősebb, fiatalabb, csúnya és persze jóképű is - csakúgy, mint az életben. A Daniel Sunjata által alakított Franco Rivera igazi nőcsábász.

Daniel Sunjata

A Ments meg! azért szerethető sorozat, mert a főszereplő tűzoltók igazi hús-vér férfiak, akik jó és rossz tulajdonságokkal egyaránt rendelkeznek. Van köztük idősebb, fiatalabb, csúnya és persze jóképű is - csakúgy, mint az életben. A Daniel Sunjata által alakított Franco Rivera igazi nőcsábász.

Dia

	Jason Lewis	Jason Lewis a többiekkel ellentétben csupán 16 epizód erejéig bukkant fel a Szex és New Yorkban. Jerry Smith Jerrod, Samantha fiatal színész szeretőjének szerepe azonban elegendő volt ahhoz, hogy a rajongók megkedveljék. A sorozatból készült mozifilm második részében ismét találkozhattak a szívtipróval.

Jason Lewis

Jason Lewis a többiekkel ellentétben csupán 16 epizód erejéig bukkant fel a Szex és New Yorkban. Jerry Smith Jerrod, Samantha fiatal színész szeretőjének szerepe azonban elegendő volt ahhoz, hogy a rajongók megkedveljék. A sorozatból készült mozifilm második részében ismét találkozhattak a szívtipróval.

Dia

 	Patrick Dempsey 	Ami a Vészhelyzetnek Ross doki, azaz George Clooney volt, az a Grace klinikának dr. Derek Shepherd megformálója, Patrick Dempsey. Talán kevesen tudják, hogy annak idején pályázott Dr. House szerepére is, de végül Hugh Laurie mellett döntöttek a producerek. Panaszra azonban nem lehet oka, hiszen a sármőr dr. Shepherd rengeteg nő kedvence lett szerte a világon.

Patrick Dempsey

Ami a Vészhelyzetnek Ross doki, azaz George Clooney volt, az a Grace klinikának dr. Derek Shepherd megformálója, Patrick Dempsey. Talán kevesen tudják, hogy annak idején pályázott Dr. House szerepére is, de végül Hugh Laurie mellett döntöttek a producerek. Panaszra azonban nem lehet oka, hiszen a sármőr dr. Shepherd rengeteg nő kedvence lett szerte a világon.

Dia

	Jon Hamm	Elképzelhető, hogy ha nem lenne a rengeteg díjjal kitüntetett Reklámőrültek, nem is tudnánk, ki az a Jon Hamm. Ebben a sorozatban alakítja ugyanis hihetetlen meggyőző erővel a zűrös múltú, kíméletlen reklámigazgatót, Don Drapert. Nem véletlenül kapta meg játékáért a Golden Globe-ot 2008-ban.	 

Jon Hamm

Elképzelhető, hogy ha nem lenne a rengeteg díjjal kitüntetett Reklámőrültek, nem is tudnánk, ki az a Jon Hamm. Ebben a sorozatban alakítja ugyanis hihetetlen meggyőző erővel a zűrös múltú, kíméletlen reklámigazgatót, Don Drapert. Nem véletlenül kapta meg játékáért a Golden Globe-ot 2008-ban.
 

Dia

 	Tom Welling 	Tom Welling szinte még kölyöknek tűnt 2001-ben, amikor a Smallwille című sorozatban először bújt Superman testhezálló ruhájába. Ám a kilenc évaddal későbbi részekre már igencsak férfias és szemtelenül jóképű pasivá érett, így aztán minden hölgynézője arra vágyik, hogy őt is megmentse.Kapcsolódó kvíz: 	Íme, 14 igazán szexi színész: ki alakított közülük szuperhőst? »

Tom Welling

Tom Welling szinte még kölyöknek tűnt 2001-ben, amikor a Smallwille című sorozatban először bújt Superman testhezálló ruhájába. Ám a kilenc évaddal későbbi részekre már igencsak férfias és szemtelenül jóképű pasivá érett, így aztán minden hölgynézője arra vágyik, hogy őt is megmentse.Kapcsolódó kvíz:
Íme, 14 igazán szexi színész: ki alakított közülük szuperhőst? »

Dia

 	Andy Whitfield 	A jóképű wales-i születésű színész gépészként kezdte karrierjét, majd 1999-ben költözött Ausztráliába. Nemzetközi népszerűségre a Spartacus: Vér és homok című történelmi sorozattal tett szert. A színész tragikusan fiatalon, 39 éves korában hunyt el 2011-ben.Kapcsolódó cikk: 	Csak 39 éves volt! Felesége karjai közt hunyt el a népszerű sorozatsztár »

Andy Whitfield

A jóképű wales-i születésű színész gépészként kezdte karrierjét, majd 1999-ben költözött Ausztráliába. Nemzetközi népszerűségre a Spartacus: Vér és homok című történelmi sorozattal tett szert. A színész tragikusan fiatalon, 39 éves korában hunyt el 2011-ben.Kapcsolódó cikk:
Csak 39 éves volt! Felesége karjai közt hunyt el a népszerű sorozatsztár »

Dia

 	James Van Der Beek 	Az amerikai színész népszerűségét a kilencvenes évek egyik legsikeresebb tinisorozatának, a Dawson és a haveroknak köszönheti, amiben ő formálta meg a főszereplő srácot. 	Kapcsolódó cikk: 	Megszületett a népszerű sorozatsztár kislánya »

James Van Der Beek

Az amerikai színész népszerűségét a kilencvenes évek egyik legsikeresebb tinisorozatának, a Dawson és a haveroknak köszönheti, amiben ő formálta meg a főszereplő srácot.

Kapcsolódó cikk:
Megszületett a népszerű sorozatsztár kislánya »

Dia

 	Eddie Cahill 	A szexi mosolyú 1978-as születésű színész a CSI - New York-i helyszínelőkkel futott be, de korábban is láthattuk már Dawson és a haverokban vagy a Jóbarátok néhány epizódjában. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Eddie Cahill » 	 

Eddie Cahill

A szexi mosolyú 1978-as születésű színész a CSI - New York-i helyszínelőkkel futott be, de korábban is láthattuk már Dawson és a haverokban vagy a Jóbarátok néhány epizódjában.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Eddie Cahill »
 

Dia

 	Michael Vartan 	A francia-amerikai színész az Alias című sorozattal alapozta meg hírnevét, Jennifer Garner partnereként. A szexi sorozatsztár és csinos kolléganője egyébként közel egy évig a kamerákon kívül is egy párt alkottak. Vartant mostanában a Trinity kórház és a Hawthorne című tévésorozatokban láthatjuk.Kapcsolódó cikk: 	42 évesen végre oltár elé vezette kedvesét az ismert színész »

Michael Vartan

A francia-amerikai színész az Alias című sorozattal alapozta meg hírnevét, Jennifer Garner partnereként. A szexi sorozatsztár és csinos kolléganője egyébként közel egy évig a kamerákon kívül is egy párt alkottak. Vartant mostanában a Trinity kórház és a Hawthorne című tévésorozatokban láthatjuk.Kapcsolódó cikk:
42 évesen végre oltár elé vezette kedvesét az ismert színész »

Dia

 	Milo Ventimiglia 	A különös nevű színészt a Szívek szállodájában ismerhettük meg, majd a Hősök Peter Petrellijeként hódítótta meg a nézőket. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Milo Ventimiglia » 	 

Milo Ventimiglia

A különös nevű színészt a Szívek szállodájában ismerhettük meg, majd a Hősök Peter Petrellijeként hódítótta meg a nézőket.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Milo Ventimiglia »
 

Dia

 	Jared Padalecki 	A barna szépfiú egy ideig a Szívek szállodájában alakította Rory pasiját, majd 2005-ben meg kapta az Odaát egyik főszerepét. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotókon az álomesküvő! Két év után vezette oltár elé párját a sorozatsztár » 	 

Jared Padalecki

A barna szépfiú egy ideig a Szívek szállodájában alakította Rory pasiját, majd 2005-ben meg kapta az Odaát egyik főszerepét.

Kapcsolódó cikk:
Fotókon az álomesküvő! Két év után vezette oltár elé párját a sorozatsztár »
 

Dia

	Sebastian Rulli	Az 1975-ös születésű argentin színész szerepelt többek közt a Teresa, az Időtlen szerelem és a Ki ez a lány? című sorozatokban is. 

Sebastian Rulli

Az 1975-ös születésű argentin színész szerepelt többek közt a Teresa, az Időtlen szerelem és a Ki ez a lány? című sorozatokban is. 

Dia

	Lane Garrison	A sármos színész A szökés és Az esemény című sorozatokban is a lányok nagy kedvence volt.

Lane Garrison

A sármos színész A szökés és Az esemény című sorozatokban is a lányok nagy kedvence volt.

Dia

	Alex O'Loughlin	Az 1976-os születésű sármőr nevét a legtöbb sorozatrajongó a Holdfény című széria kapcsán jegyezte meg, de sokan emlékeznek rá a Három folyam, illetve a Hawaii Five-0-ban nyújtott alakításai miatt is.

Alex O'Loughlin

Az 1976-os születésű sármőr nevét a legtöbb sorozatrajongó a Holdfény című széria kapcsán jegyezte meg, de sokan emlékeznek rá a Három folyam, illetve a Hawaii Five-0-ban nyújtott alakításai miatt is.

Dia

	Simon Baker	A mentalista című sorozat sármos, férfias és vicces sztárját nemcsak a nők, hanem az elgondolkodtató szériák férfi rajongói is nagyon kedvelik.

Simon Baker

A mentalista című sorozat sármos, férfias és vicces sztárját nemcsak a nők, hanem az elgondolkodtató szériák férfi rajongói is nagyon kedvelik.

Dia

	James Denton	A sármos sorozatsztár számos rajongót szerzett a Született feleségek című szériának köszönhetően, amiből 2012-ben írták ki.

James Denton

A sármos sorozatsztár számos rajongót szerzett a Született feleségek című szériának köszönhetően, amiből 2012-ben írták ki.

Dia

	David Tennant	A Dr. Who egykori főszereplőjét sokan nem sorolják a leghelyesebb férfi színészek közé, de sármjával és elképesztő kisugárzásával számos hölgyrajongó szívét megdobogtatja.

David Tennant

A Dr. Who egykori főszereplőjét sokan nem sorolják a leghelyesebb férfi színészek közé, de sármjával és elképesztő kisugárzásával számos hölgyrajongó szívét megdobogtatja.

Dia

	Jesse Metcalfe	A szexi színészt a sorozatrajongó hölgyek jól ismerik: a Smallville-ben még csak kétszer bukkant fel, ám a Született feleségek sorozatban visszatérő szereplő volt a dögös kertészfiú alakjában. 2012-ben pedig a Dallas új feldolgozásában Bobby Ewing fia, Christopher bőrében vonzza a képernyő elé a nőket.

Jesse Metcalfe

A szexi színészt a sorozatrajongó hölgyek jól ismerik: a Smallville-ben még csak kétszer bukkant fel, ám a Született feleségek sorozatban visszatérő szereplő volt a dögös kertészfiú alakjában. 2012-ben pedig a Dallas új feldolgozásában Bobby Ewing fia, Christopher bőrében vonzza a képernyő elé a nőket.

Dia


            	Jeremy London
            	A szexi Jeremy Londont az I'll fly away-ben, majd az Ötösfogatban láthattuk. Ezután tűnt fel a Hetedik mennyország című sorozatban sármos papként.

Jeremy London

A szexi Jeremy Londont az I'll fly away-ben, majd az Ötösfogatban láthattuk. Ezután tűnt fel a Hetedik mennyország című sorozatban sármos papként.

Ezt is szeretjük
Fotó: