Nem mindennapi testek! Íme, a legszexibb dundi sztárok
Hollywoodban még ma is a cérnaszál alkatú sztárok vannak többségben, de a duci hölgyek is dögösek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére lassan a sztárvilágban is kezdenek rájönni, hogy nem csak a gyufaszál alkatú nők mutatnak jól a kamera előtt vagy akár a kifutón - bizony a teltebb idomokkal megáldott hölgyek is lehetnek észvesztően vonzók.

Queen Latifah és Macy Gray

Arról nem is beszélve, hogy a tehetségnek semmi köze a testalkathoz, még ha a nők erről gyakran hajlamosak is elfeledkezni. Szerencsére egyre többen akadnak olyanok, akik bebizonyítják, hogy gömbölydeden is éppoly sikeresek, mint sovány kolléganőik.

Queen Latifah

A 39 éves húsos fekete színésznő sokoldalú tehetség, hiszen mind a zenei, mind a színészi pályán jelentős sikereket tudhat magáénak. A pluszkilók nem gátolták karrierje kiteljesedésében. Már a nyolcvanas évek végén feltűnt a filmvásznon, és raptudását is megvillogtatta, tehetségét azóta Oscar- és Grammy-jelöléssel is jutalmazta a szakma.

Bár egészségügyi okokból mellkisebbítő műtétnek vetette alá magát, és a diétával is megpróbálkozott, láthatóan túlsúlyával együtt is jól érzi magát a bőrében. Legutóbb a Valentin-nap című romantikus filmben láthattuk a dögös nehézbombázót.

Macy Gray

Az aranytorkú popdíva különleges hangja mellett testalkatával is kimagaslik az énekesnők sorából - szó szerint is. A meglehetősen magasra nőtt 43 éves sztár széltében is igencsak jelentős méretekkel rendelkezik, ám ettől függetlenül megjelenése rendkívül szexi és nőies.

2009 augusztusában a magyar közönség is láthatta, amikor a Szegedi Ifjúsági Napok keretében a Tisza-menti városban fantasztikus show-val kápráztatta el közönségét.

Alexandra Beller

A táncosokról először a karcsú testek jutnak eszünkbe, hiszen az előadó-művészetnek erre az ágára cseppet sem jellemző, hogy valaki túlsúllyal is megállja a helyét.

Üdítő kivételt képez Alexandra Beller, aki hurkáival is bombázó, pláne tánc közben.

2001-ben létrehozta saját táncstúdióját Alexandra Beller Dances néven, mellyel az oktatás mellett fellépéseket is vállalnak, az sem ritka, hogy a meztelenséget is beleviszik előadásaikba.

Ezt is szeretjük