Szépségkirálynők óriási botrányai
A szépségversenyek győztesei tökéletesek, nyilatkozataikban pedig szerények és jóságosak. Az igazság persze egészen más.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Botrány gyakran van magukon a szépségversenyeken is, de az igazi balhé mindig akkor robban ki, ha a frissen megválasztott, elméletileg hótisztaságú szépségkirálynő bukik le valamilyen sötét üggyel.

Összeállításunkban a legnagyobb felhördülést kiváltó eseteket gyűjtöttük össze: leszbikus szépségkirálynőtől a drogosig, íme a legnagyobb botrányok!

Kiskorú, de züllött

A kentuckybeli Tara Connort 2006-ban választották meg az Egyesült Államok legszebb leányzójának, de a sikert nem sokáig élvezhette.

A szőke szépség győzelmét azzal ünnepelte, hogy vad bulizásba kezdett New York-ban, ahol mindennapos vendég lett a klubokban, és időnként a sárga földig leitta magát.

A bibi mindössze annyi volt, hogy a frissen megválasztott szépségkirálynő ekkor még bőven kiskorú volt.

A zsűrielnök Donald Trump elnéző volt a megtévedt Connorral, és a lány megtarthatta a címét – miután bevonult drog- és alkoholelvonóra.

Miss Nevada és a leszbi képek

A legújabb keletű botrány Katie Rees-é, aki Nevada szépe lett idén. Egészen novemberig őrizgethette a koronát, amikor pornográf képei felkerültek az internetre, több millió netező őszinte örömére.

Rees ezeken több lánnyal is leszbikus játszadozást folytat, majd mindent megvillant idomaiból, és partnerei végig is nyalogatják. Vele nem volt olyan elnéző a zsűri, mint fent említett kollégájával: azonnal megfosztották címétől.

A brit szépség és a zsűritag

Danielle Lloyd, Nagy-Britannia 2006-os szépe előbb megnyerte a Miss Britain versenyt, majd kiderült az is, hogy nem teljesen tiszta eszközökkel: a megmérettetés egyik bírájával randizott.

Mivel nyilvánosságra kerültek a Playboyban megjelent aktképei is, sok választása nem maradt, mint visszaadni a koronáját. Később az angol Celebrity Big Brotherben újabb hatalmas botrányt kavart, miután rasszista megjegyzésekkel illette lakótársát, az indiai színésznő Shilpa Shettyt.

Oroszország trónfosztott királynője

Miss Universe-t nem sokszor fosztják meg a trónjától, de az orosz Okszána Fjodorovával, a 2002-es győztessel pont ez történt. Az ok meglepő: ahelyett, hogy utazó nagykövetként bájolgott volna, tanulmányaira koncentrált. Miután kötelezettségeinek majdnem felére nem ment el, a nemzetközi zsűri trónfosztást hajtott végre, és a panamai második helyezettnek nyújtotta a koronát.

Fjodorova lett az első címétől megfosztott Miss Universe, bár korábban volt, aki önként lemondott.
- Sosem mondtam, hogy abba akarnám hagyni az egyetemet. Fontosabb volt számomra, mint az utazgatás és a reprezentáció – mondta utólag.

A meseszép orosz lány azóta megszerezte jogi diplomáját, és most rendőrőrnagyként dolgozik, illetve az UNICEF jószolgálati nagyköveteként segít gyerekeken.

Vanessa Williams és a meztelen igazság

A gyönyörű Williams lett az első fekete bőrű Miss America, és ezért különösen nagy feltűnést keltett, mikor le kellett mondania. Az ok? Még a verseny előtt készült meztelen fotósorozata a Penthouse magazinban.

A koronát első udvarhölgye, a szintén fekete Suzette Black kapta. Williams nem jött ki rosszul a botrányból: sikeres énekesnő lett, és színésznőként is tehetségesnek bizonyult. Más kérdés, hogy elsőre mindenkinek a trónfosztása körüli botrány ugrik be róla.

A túl sok férfi okozta vesztét

Marjorie Wallace volt az első amerikai, akit világszépének választottak. Az 1973-as Miss World négy hónapig ült a trónján, és ezalatt annyi férfival feküdt össze, hogy az kicsapta a zsűrinél a biztosítékot.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyik héten a focista George Best, másikon a legendásan nőcsábász énekes, Tom Jones karján tűnt fel, de az autóversenyző Peter Revson és a teniszező Jimmy Connors is ágyában kötött ki. A Miss World zsűrije szépségkirálynőhöz méltatlan viselkedésért megfosztotta a címtől. Később sikeres televíziós műsorvezető lett.

Ezt is szeretjük