4 rémmé plasztikázott világhírű sztár

Hollywoodban kötelező fiatalnak és szépnek lenni. A plasztikai sebészet azonban nemcsak széppé tehet, hanem el is torzíthat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyakori hiedelem, hogy plasztikai műtéttel visszafordítható az idő, és minden szépséghiba tökéletesen korrigálható. Ezért aztán könnyű rákapni a plasztikáztatás ízére – pedig valójában, mint a műtétek általában, ez is rengeteg komplikációval járhat.

Pia pofija alaposan megduzzadt - és szinte teljesen ránctalan

Nem beszélve arról, ha egy-egy kontár orvos örökre otthagyja torz kéznyomát a páciensen, vagy éppen a pénzsóvár sebész olyan beavatkozást is elvégez, amit már nem szabadna.

Pia Zadora és a pufi pofi

Az 54 éves énekesnő neve azoknak lehet ismerős, akik emlékeznek még legnagyobb slágerére, a Jermaine Jacksonnal előadott, 1984-es When the Rain Begins To Fall-ra. Bár a dal az Egyesült Államokban csak mérsékelt sikert aratott, Európában rajongtak érte az emberek, többek között a német slágerlisták élére is sikerült felkúsznia.

Franciaországban pedig egyenesen platinalemez lett, ami azt jelenti, hogy több mint egymillió darabot adtak el a kislemezből.Amilyen gyorsan jött a siker, olyan gyorsan el is múlt, a sztár hiába próbálta mind zeneileg, mind pedig színészileg megmutatni, mit tud, nem sokak érdeklődését tudta felkelteni.Időközben a ráncok is egyre szaporodtak rajta, így aztán nem volt más hátra, mint az, hogy időről időre a plasztikai sebész asztalára kellett feküdnie. Sajnos a végeredmény nem lett túl kielégítő: ugyan ráncokból láthatóan kevesebb húzódik az arcán, ám úgy felpuffadt, mintha darázs csípte volna meg.

Joan Collins és a porcelánarc

Talán egyesek meglepődnek, mit keres egy ilyesfajta összeállításban az amerikai sztár, hiszen Joan Collins váltig állítja, életében még sosem plasztikáztatott.

Vajon mitől lett fitosabb Joan Collins orra, illetve ránctalan a bőre?

Ennek ellenére a 75 éves színésznő varázslatosan ránctalan a korához képest, és ez eléggé természetellenes. Ám a Dinasztia egykori főszereplője és számos szerelmes regény szerzője köti az ebet a karóhoz, sőt, megvetéssel viseltetik azok iránt, akik kényszeresen rohangálnak a szépészeti klinikákra.

- Rengeteg olyan híres nővel találkoztam, akik már túl vannak egy-két beavatkozáson, és mondhatom, rettenetesen néznek ki. Szinte nem is hasonlítanak korábbi önmagukra. Nekem tetszik az, amit a tükörben látok, és nem szeretnék ezen változtatni – vallja.

Állítása szerint nem kell más a fiatalos külsőhöz, csak egészséges életmód, sok mozgás és szigorú étrend, valamint egy kellőképpen zsenge korú pasi az ember mellé. Collins tudja, miről beszél, hiszen ötödik férje 32 évvel fiatalabb nála – ám azért ráncok ellen vélhetőleg ez mégsem elég.

Ornella Muti és a vámpírtekintet

Szintén 54 éves a korábban szépséges olasz sztár, aki a rendezők krémjével dolgozhatott együtt, és férfiak hada leste minden kívánságát.
A bombázót Hollywood is elcsábította, így játszhatta el 1991-ben Sylvester Stallone feleségét az Oscar című krimivígjátékban.

2003-ban még minden rendben Ornellával - de mi történt öt évvel később?

Hogy elvesztette veleszületett vonzerejét, ironikus módon pont annak köszönheti, hogy 1998-ban hozzáment egy jó nevű plasztikai sebészhez. Egy ideig csak imitt-amott alakíttatott magán, így nem volt olyan feltűnő a beavatkozás – még a 2003-ban készült képeken sem látszik művinek.

Ám a tavalyi Cannes-i fesztiválon már megdöbbentő külsejével borzolta a kedélyeket. Eltűnt a varázslatos arc és az érzéki vonások, helyükre pedig egy modern vámpírasszony kortalan, de természetellenes külseje került, felismerhetetlenné téve Itália egykori büszkeségét.

Pamela Anderson és a totális szétcsúszás

Lehagyhatatlan a listáról a mindössze 41 éves Playboy-nyuszi, akiről alig hiszi az ember, hogy egykoron szép is tudott lenni. Pedig elég csak elnosztalgiázni a szilikonmacáról a kilencvenes években készült képeken, ahol tényleg szexi, buja és csábos volt.

Az idő azonban neki sem tett túl jót, sőt, minél inkább igyekszik megőrizni bombanő-státuszát, annál kínosabban fest szűkre szabott ruhácskáiban, melyekből kilóg narancsbőrös feneke. De nem csak a hátsója sínylette meg Anderson léha életmódját, hanem az arca is.

Tényleg borzalmasan megcsúnyult Pamela

Szó szerint egy kiélt utcalányéra hasonlít az egykori Baywatch-bige tekintete, és ezen a számtalan műtéti beavatkozás sem segít, épp ellenkezőleg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Vastagra mázolt, felpumpált ajkai és feszesre húzott bőre nemhogy csábítóan hatna, de annak a férfinak is elveszi egy időre a kedvét a nőktől, aki már régóta nem élvezte a gyengébbik nem társaságát.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

Ezt is szeretjük