30 év után újra belevágna? Meglepő nyilatkozatot tett az ismert színész
Jön a Szellemirtók 3
Úgy hírlik, Bill Murray is csatlakozik a Szellemirtók folytatásához.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, mégis van remény arra, hogy csaknem 30 évvel az első rész után, az eredeti stábbal leforgassák a Szellemirtók 3. részét. Nemrég Dan Aykroyd még azt nyilatkozta, hogy kollégája, Bill Murray nincs benne a sci-fi-vígjáték folytatásában, ám Murray legutóbbi nyilatkozatában már korántsem zárkózott el határozottan a felkéréstől.

Amikor WGNtv.comnak adott interjút, megkérdezték tőle, mik a következő filmtervei. A színész pedig azt válaszolta, a Szellemirtók 3 is egy lehetséges projekt a tervezett filmek sorában. 

De vajon a rajongók kíváncsiak-e az eredeti szereplőkre három évtized elteltével? Nézd meg, mennyit változtak a főszereplők!

Eljárt az idő a Baywatch vízimentői felett!

Bár kétségtelen, hogy a Baywatch pasijai közül a többségnek Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff jut az eszébe, a dús mellszőrzetű sármőr mellett azért más, jóképű vízimentők is szaladgáltak Malibu strandjain.

A kilencvenes évek sikersorozata óta ugyan többségükről nem sokat hallottunk, azért nem tűntek el teljesen a süllyesztőben, még ha a kasszasikerrel kecsegtető szerepek el is kerülik őket.

Ezt is szeretjük