Erőlködés nélkül is szexi a 63 éves Susan Sarandon
Kenterbe veri a fiatalokat
Susan Sarandont a minap Londonban kapták lencsevégre legújabb filmje, a The Lovely Bones bemutatóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akik kétségbeesetten szeretnének bombázónak látszani, és ezért képesek mindent bevetni, a botoxtól a plasztikáig. Susan Sarandon viszont nem attól lesz bombázó, hogy simára vasaltatja az arcát, illetve püffedtre kollagénezteti ajkait.


Bár a hollywoodi sztároknál sosem tudni, milyen beavatkozásoknak vetik alá magukat a szépség és még inkább a fiatalság megőrzése érdekében, a 63 éves színésznőn észrevehetetlenek bármiféle műtét nyomai.

Még mindig elbűvölő

Ami miatt mégis a legszexisebb ötven fölötti sztárok között tartják számon, az a belőle áradó, mélyről jövő dögösség, amit nem lehet megtanulni - vagy van, vagy nincs.

Ennek ellenére nemcsak a csábító szerepe áll neki jól, mint ahogyan 2004-ben, az Alfie-ban láthattuk, de visszafogott apácát is ugyanolyan beleéléssel és hitelességgel tud játszani. Nem véletlenül kapott Oscart az 1995-ös Ments meg, Uram!-ért.

Pedig a színésznő egyáltalán nem klasszikus szépség: szemei enyhén dülledtek, szája vékony, mellei pedig nagyok ugyan, de már megadták magukat a gravitációnak. No, de kit érdekel mindez, ha az összhatás lehengerlően buja?

Nagymama lesz

Erről bárki meggyőződhetett, aki a minap volt olyan szerencsés, hogy ott állhatott a zuhogó esőben a tömegben, amely a londoni Leicester Square-en gyűlt össze. November 24-én mutatták be ugyanis a brit fővárosban Susan Sarandon legújabb, Komfortos mennyország - eredetiben The Lovely Bones - című filmjét.

A háromgyerekes sztármami igazán dögösen nézett ki földig érő fekete ruhájában, amely hangsúlyozta dekoltázsát, decens sminkje pedig fokozta a természetes hatást.

Az Oscar-gyanús alkotás, melyet a Gyűrűk ura-trilógiát is jegyző Peter Jackson rendezett, Alice Sebold regénye alapján készült. A sztori a 14 éves Susie tragédiájáról szól, akit szomszédja megerőszakolt, megkínzott, majd végül megölt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sarandon az áldozat nagymamáját alakítja, aki a többi családtaggal együtt próbálja feldolgozni a borzalmakat. Mellette olyan színészek bukkannak fel, mint Mark Wahlberg, Rachel Weisz, valamint a Vágy és vezeklésben megismert gyereksztár, Saoirse Ronan. A Komfortos mennyország 2010. január 21-én kerül a hazai mozikba.

Ezt is szeretjük