Megrázó vallomással állt elő a beteg énekesnő! Az orvosok szerint nem kellett volna megszületnie
Részletek
Susan Boyle őszinte vallomást tett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A különc brit énekesnő, Susan Boyle április 1-jén ünnepelte az 54. születésnapját. Szüleinek összesen kilenc gyermeke született, ő a legkisebb.

A cukorbetegséggel és Asperger-szindrómával küzdő énekesnő élete már az anyaméhben veszélybe került, nem sokon múlt, hogy ma ne legyen mit ünnepelni.

El akarták vetetni

A Guardian című lapnak adott februári interjújában súlyos titkot fedett fel születésének körülményeiről.

Édesanyja 45 évesen esett teherbe vele, ami akkoriban a mostaninál is nagyobb kockázatot jelentett a babára és anyára egyaránt.

Ezért Susan Boyle édesanyját orvosa próbálta meggyőzni az abortusz szükségességéről. A vallásos asszony ezt visszautasította, azt mondta, esze ágában sincs ilyet tenni a saját gyermekével.

Ezzel együtt azonban kockára tette mindkettejük életét. Az énekesnő születése korántsem volt zökkenőmentes, édesanyja ugyanis eszméletét vesztette a vajúdás közben, ezért sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani rajta.

Az orvosok mindent megtettek, de a csecsemő oxigénhiányos állapotban jött a világra. Valószínűleg ennek következtében jelentkezett nála az Asperger-szindróma.

Édesanyja a széltől is óvta kislányát, 2007-ben hunyt el, 91 évesen. Boyle a mai napig az ő házában él, és azt mondja, még mindig érzi anyja jelenlétét.

A Britain's Got Talent című tehetségkutató után vásárolt magának egy gyönyörű saját házat, de egy percet sem élt benne, az unokahúga költözött be helyette.

Képek: Facebook/SusanBoyle

Ezt is szeretjük