Tom Cruise és Katie Holmes lánya virágos ruhát húzott: a 14 éves Suri egyre csajosabb
Suri Cruise stílusát imádják a rajongók.

katie holmes tom cruise cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Katie Holmes közös lánya, Suri Cruise már a kamaszkorban van, a lány idén áprilisban lett 14 esztendős.

Ahogy nő, az öltözködése egyre kiforrottabbá és nőiesebbé válik, persze, volt kitől örökölnie a jó stílusérzékét, hiszen édesanyja imádja a divatot.

Suri Cruise virágos ruhája telitalálat

Szombaton Holmes és lánya csajos napot tartottak, otthonukban, New Yorkban kapták le őket együtt. Suri egy nagyon csinos, virágos ruhát viselt, mellé egy aranyszínű szandált húzott.

A 14 éves lánynak hivatalosan nincs Instagram-oldala, de többen készítettek neki rajongói felületeket, ahova a legfrissebb képeket feltöltik róla. Rendszeresen megdicsérik a stílusát: "olyan különlegesen öltözködik, imádom", "nincs még egy olyan kamasz, akinek ilyen jó a stílusa" - fogalmazták a Surie Cruise Holmes nevű Instagram-oldalon a kommentelők.

Arról már megoszlik a rajongók véleménye, hogy a kamasz édesapjára vagy édesanyjára hasonlít-e jobban.

A sztárpár válása óta Suri Katie Holmes-szal él New Yorkban, nagyon szoros a kapcsolatuk egymással. Tom Cruise vallása miatt nem látogatja a lányát 2013 óta. Köztudott, hogy a színész a szcientológiai egyház tagja.

Nem engedélyezték neki, hogy lássa a lányát. Ez válás után gyakori, ha úgy vélik, hogy a volt partner nem elég hívő. Nem véletlen, hogy azóta alig látta Surit, azok az alkalmak is arra voltak jók, hogy lefotóztassa magát egy-egy paparazzóval, hogy úgy tűnjön, mintha lenne köztük kapcsolat, nehogy a rajongók rossz szemmel nézzenek rá emiatt. De az utolsó ilyen megjátszott alkalom is már hat éve volt. Könnyű olvasni a sorok között - nyilatkozta a US Weeklynek Samantha Domingo írónő még 2019-ben.

Olivia Newton-John lánya bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bombanő lett Olivia Newton-John lányából.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük