Félpucéran nyalakodik az egzotikus szépség, Sung-Hi Lee
Az apró termetű, ám roppant szexi Sung-Hi Lee nem fél megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ázsiai hölgyekben az a varázslatos, hogy sokszor alig lehet rájönni a valódi életkorukra. Ha az ember ránéz egy europid nőre, akkor többé-kevésbe be tudja saccolni, milyen idős is lehet.

Kibújt belőle a csábító démon

Ám ha egy keleti szépséggel hozza össze a sors az ember fiát, akkor férfi legyen a talpán az, aki képes rájönni, vajon az előtte álló bájos, filigrán teremtés 15 vagy éppen 35 éves.

Ki gondolná például, hogy ezek a szexi fotók egy majdnem negyven éves hölgyről készültek?

Pedig Sung-Hi Lee, bármily hihetetlen, 1970-ben látta meg a napvilágot.

A dél-koreai kislány egészen visszafogott életet élt hazájában, mígnem egyszer csak jelentkezett egy tehetségkutató versenyre.

Egyetem helyett modellpálya

Ott rögtön felfedezték a külsejében rejlő lehetőségeket, így hamarosan már modellként dolgozott, majd nem telt bele sok idő, a Playboy is felfedezte magának.

Azóta számos alkalommal pózolt a nyuszimagazin Book of Lingerie, valamint egyéb számaiban, és más újságokban is felvillantotta apró testének megannyi porcikáját.

Mindemellett a filmrajongók több moziban és sorozatban is felfedezhették a vágott szemű leányzót – egyebek közt felbukkant a Mortal Kombatban és a Betty nővérben, illetve az Ármány és szenvedély és a Lost egy-egy epizódjában.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Akármilyen csábos szirént is alakít a magazinok oldalán, régóta stabil kapcsolatban, sőt, tavaly óta házasságban él szerelmével, így egy időre abba is hagyja a filmezést, hogy a kis utódokon dolgozhassanak.
Ezt is szeretjük