Súlyos balesetet szenvedett a forgatáson Sylvester Stallone
Sylvester Stallone új filmjének forgatásán sérült meg, a sebészeknek pedig meg kellett műteniük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone súlyos balesetet szenvedett legújabb, The Expendables című filmjének forgatásán, adta hírül a Daily Mail. A 63 éves amerikai színész az egyik bunyójelenet során törte el a nyakát. A sebészeknek azonnal meg kellett operálniuk, azóta pedig egy fémlemez van a nyakában.

Stallone és 45 éves pankrátor színésztársa, Stone Cold Steve Austin verekedése olyannyira eldurvult, hogy Rocky és Rambo megformálójának a hajvonalánál tört el a nyaka.

- Hét fickó ütötte-vágta egymást, nem viccelek, a kaszkadőrök kegyelemért könyörögtek. Eddig még senkinek sem meséltem ezt el, de egy nagyon komoly operáción estem át utána, most pedig egy fémlemez van a nyakamban – osztotta meg sebesülésének történetét a sztár az FHM olvasóival.

Zsoldosok és lövöldözés

A 2010 augusztusában moziba kerülő akciófilm története eredetinek semmiképpen sem nevezhető: egy csapat zsoldoskatona Dél-Amerikába utazik, hogy megbuktasson egy helyi diktátort.

De nem is ezért szeretik a nyolcvanas évek akcióhősének filmjeit, hiszen az alkotást társ-forgatókönyvíróként és rendezőként is jegyző Stallone a műfaj hagyományainak megfelelően a hangsúlyt sokkal inkább a brutális csata- és kőkemény akciójelenetekre helyezi.

Igazi sztárparádé

A parádés szereposztás láttán pedig érthető, ha sok rajongó felkapta a fejét, hiszen az olasz csődörnek a tesztoszteronban várhatóan túltengő mozihoz olyan kultikus figurákat sikerült megnyernie, mint Arnold Shcwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jason Statham, Eric Roberts, Dolph Lundgren és Jet Li, sőt, a tragikusan fiatalon elhunyt Brittany Murphy is feltűnik majd a vásznon.

A hatodik évtizedét taposó izompacsirta a jelek szerint a tízes években sem tétlenkedik majd. A pletykák szerint elkészíti ugyanis a Rambo ötödik részét, a Bosszúvágy remake-jét, és talán régóta dédelgetett terve, az Edgar Allan Poe költő életét feldolgozó filmet is sikerül idővel tető alá hoznia.
Ezt is szeretjük