Elképesztő! Szörnyen néz ki a legendás rocksztár, Sting
Egy buliban kapták lencsevégre a lesifotósok a lerobbant zenészt, aki igencsak elhanyagolta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stingre biztosan senki sem így emlékszik, ahogyan most kinéz. A legendás énekes ugyanis mostanában rosszabbul fest, mint egy nyugdíjas kamionsofőr!


Több napos borostával az arcán, ujjatlan pólóban és egy régi bőrmellényben látták a Police egykori sármos frontemberét, ahogyan fiatal csajok társaságában izzad egy partiban.

Az 56 éves Sting Las Vegasba ment bulizni, ott készült róla a lent látható lesújtó fénykép, ami tanúsítja, hogy az angol zenész az utóbbi időben jócskán elhanyagolta kinézetét. A sztár 1951-ben született Gordon Matthew Thomas Sumner néven, akit háromszor jelöltek Oscar-díjra a legjobb dal kategóriában, de emellett számos Grammy-díjat is nyert a Police együttes színeiben és szóló előadóként is.

Vajon miért nem ment el szülei temetésére?

Sting kétszer házasodott, első feleségét, Frances Tomelty színésznőt 1976-ban vette feleségül, aki egy fiút és egy lányt szült neki. 1982-ben – nem sokkal második gyermeke születése után - azonban Sting lelépett és összeköltözött Truide Styler színésznővel, a pár azonban csak tíz évvel később, 1992-ben kelt egybe.

A színésznő tíz év alatt négy gyereket szült a legendás zenésznek, akivel a mai napig boldogan él. A szüleivel azonban nem lehetett túl jó a viszonya, mivel egyikük temetésén sem jelent meg a sztár, miután mindketten rákban elhunytak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sting legutóbbi – szám szerint a nyolcadik - szólóalbuma 2006-ban jelent meg Songs from the Labyrinth címmel, melyen egy boszniai lantművész is közreműködött.

Ezt is szeretjük