Már 15 éves! Igéző szépséggé érett Steven Spielberg legkisebb lánya
Steven Spielberg rendező 15 éves lányával jelent meg a vasárnap megrendezett Oscar-gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap - illetve nekünk, magyaroknak, valamikor hétfő hajnalban - megkezdődött végre a filmrajongók világszerte várt ünnepe, a 83. Oscar-díjkiosztó.

A 2011. február 27-én megrendezett eseményen tulajdonképpen nem történt semmi rendkívüli, hiszen idén tényleg maximálisan bejött a papírforma.

Bejött a papírforma

Colin Firth és Natalie Portman, ahogy azt sejteni lehetett, hazavihették a legjobb színésznek, illetve színésznőnek járó szobrot, és az sem okozott meglepetést, hogy A király beszéde című dráma győzedelmeskedett a legjobb film kategóriában.

Christian Bale is bizonyára örült, hogy megérte az a néhány - igaz, nyögvenyelősen - adott interjú és vörös szőnyeges parádézás, hiszen végre egy Oscar-szoborral ismerték el, jó színész ő, még ha a bájolgást a háta közepére is kívánja.

Azért persze az idei gála sem telt el kínos, vicces vagy éppen emlékezetes pillanatok nélkül: a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart átvevő Melissa Leo például zavarában még egy rövid káromkodást is megeresztett élő adásban.

A kísérőkre is figyeltek

És hát amellett sem lehet csak úgy elmenni, amikor a műsor házigazdája, James Franco nőnek öltözve jelent meg a színpadon.

A Steven Spielberg oldalán mosolygó hölgyről is bizonyára megindult a találgatás, vajon mit akar egy öregecske direktor csinos, fiatal kísérőjétől. Pedig a leányzó nem volt más, mint Destry Allyn Spielberg, a rendező legkisebb lánykája.

Nem csoda, ha sokan nem ismerik fel, hiszen a 15 éves sztárcsemete ritkán lép a nyilvánosság elé híres papájával, ráadásul egyelőre a hasonlóság sem szembeötlő.

Vele együtt egyébként az Oscar-díjas rendező hét gyermeket nevel feleségével, Kate Capshaw-val, ezek között van adoptált és saját gyerkőc is.

Ezt is szeretjük