Fotók! Nyilvánosan mutogatta fütykösét a zűrös tévésztár
Az exhibicionista híresség egy díjkiosztó közönségét sokkolta, amikor nadrágjából előrántotta nemi szervét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stephen Gilchrist Glover neve talán nem cseng ismerősen, a Steve-O művésznév hallatán azonban bizonyára sokaknak beugrik a sztárvilág ügyeletes botrányhősének képe.


A 35 éves amerikai híresség a szórakoztatóipar legzűrösebb szereplői közé tartozik. Nem csak hírhedt MTV-műsorában, a ben képes elkövetni a legvadabb őrültségeket, a hétköznapokban sem tud meglenni balhék nélkül.

Mókás majomgrimaszaival és széles vigyorával Steve első látásra vicces fiúnak tűnik, és szemlátomást nem nagyon küzd érte, hogy komolyan vegyék. Végletesen exhibicionista és az őrültségig felelőtlen viselkedése azonban arról árulkodik, hogy a tréfás álarc mögött akár mentális problémák is meghúzódhatnak.

Teljesen bepörgött a drogoktól

A tévésztár súlyos drogfüggőségben szenved, többször került összeütközésbe a törvénnyel kábítószer-birtoklás miatt, de nyilvános meztelenkedései és obszcén műsorai miatt is tartóztatták már le.

2002-ben egy Los Angeles-i nightclubból vitték el a rendőrök, miután műsora részeként lábaihoz kapcsozta a heréjét. De nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor nyilvánosan pucérkodott, és sokkoló produkciókkal lepte meg a közönséget.

Az MTV-gálán is nemegyszer tolta le a nadrágját és kapta elő férfiasságát, máskor pedig a vörös szőnyegre vizelt, majd anyaszült meztelenül tovasétált.

Az ilyen és ehhez hasonló akciókat végül megelégelték barátai, akik egy alkalommal kollégája, Johnny Knoxville vezetésével betörtek házába, és erőszakkal elhurcolták egy pszichiátriai klinikára.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Steve azóta többször próbálkozott elvonóval, és az utóbbi időben mintha csitulnának körülötte a botrányok. Remélhetőleg sikerült még időben észbe kapnia.

Ezt is szeretjük