Óriási hasát áztatta a tengerben Steve Martin
Meglepő képek
A népszerű amerikai hírességről talán senki sem gondolta volna, hogy egy napon így elhízik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmrajongók Steve Martint elsősorban humoristaként őrizték meg emlékezetükben, ám az ősz hajú poéngyáros kiváló író és zeneszerző is, nem beszélve arról, hogy drámai szerepekben is ügyesen helytállt már.


Ám felette is eljárt az idő, amit a róla készült legutóbbi lesifotók is jól bizonyítanak. A 63 éves sztárt St. Barts tengerpartján kapták lencsevégre a paparazzók.

Ám a látvány több mint megdöbbentő, hiszen Martin hatalmas pocakot növesztett, nem beszélve arról, hogy az arca is eléggé megviseltnek látszik.

Előbb-utóbb fogynia kell

A lubickolást mindenesetre biztosan élvezte, de ha továbbra is így folytatja, akkor előbb-utóbb a legkövérebb hollywoodi sztárok élvonalába kerül majd.

A falánkságért pedig idővel hatalmas árat kell fizetni, a fogyókúra ugyanis sosem könnyű, egyre inkább elhízva pedig nem állhat majd a kamerák elé.

Steve Martin a hetvenes évek végén tűnt fel a vásznon néhány kisebb alakítás erejéig, nem sokkal később pedig már főszerepekben mutathatta meg a világnak egyedülálló humorát és nevettető képességét.

1981-ben a Filléreső című drámában bebizonyította, hogy a sötétebb hangvételű alkotások is megfelelnek alkatának, amelyhez hasonló filmekben később is láthattuk.

Legemlékezetesebbek mégis a vígjátékai, melyek közül több is hatalmas siker lett, a nézők imádták például Az örömapát, az L.A. Story – Az őrült várost vagy a Jöttem, láttam, beköltöztem című komédiát.Legutóbb a mozikban A rózsaszín párducban láthattuk, amelynek a forgatókönyvét is ő írta.
Ezt is szeretjük