4 gyerek után is bátran bújik bikinibe Stephanie Seymour
Stephanie Seymour a nyolcvanas évek kedvelt topmodelljének számított, ám 40 évesen sincs takargatnivalója.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember elnézi Stephanie Seymourt, amint Saint Barthélemy szigetén élvezetten lubickol a habokban, el sem hiszi, már 20 éve annak, hogy a sztár bikinimodellként felbukkant a Sports Illustrated lapjain.

Nem is telt bele sok idő, és máris a legismertebb szupermodellek között találta magát, akinek divattervezők keresték a kegyeit. Karrierje során több mint 300 magazin címlapjáról mosolygott az olvasókra, ám az utóbbi időben leginkább magánélete révén szerepel a lapokban.

Még mindig szexi

Pedig legfrissebb fotói bizonyítják, igazán nincs takargatnivalója, hiszen 40 évesen is ugyanolyan nőies és szexi, mint fénykorában.

És ha ehhez még hozzátesszük, hogy időközben négy gyermeket is a világra hozott, akkor akár még egy kicsit irigykedni is lehet rá.

Persze nem sokáig. Bár három fia és a lánykája igazán tündériek, azért a magánélete cseppet sem kiegyensúlyozott.

Még nem volt nagykorú, amikor elcsábította az Elite modellügynökség főnökét, a nálánál 27 évvel idősebb John Casablancast, aki egyébként házasságban élt egy másik modellel.

Zaklatott szerelmi élete van

A férfi azonban nem vált el miatta, így szakított vele. Nem sokkal később - talán bosszúból - Seymour hozzáment Tommy Andrews gitároshoz, de egy évvel az esküvő után, 1990-ben el is váltak. A modell akkor már terhes volt, és hamarosan meg is született a ma már 19 éves fia, Dylan.

Ezután összejött Warren Beattyvel, majd a Guns nRoses énekesével, Axl Rose-zal, de két év együttélés után Rose kidobta, mivel rájött, hogy barátnője megcsalta. Mint kiderült, az a bizonyos harmadik Charlie Sheen volt!

Ám mégsem maradt sokáig a színésszel, helyette lecsapott a már foglalt sajtómágnásra, az ötgyerekes Peter Brandtre. Vonzerejének a nagymogul sem tudott ellenállni, így 1995-ben elvette a szépséget, aki három gyerkőccel ajándékozta meg. A románcnak azonban egy éve vége szakadt, Seymour 2009 márciusában beadta a válókeresetet - de megegyezniük egyelőre nem sikerült.
Ezt is szeretjük