4 gyerek után is bátran bújik bikinibe Stephanie Seymour
Stephanie Seymour a nyolcvanas évek kedvelt topmodelljének számított, ám 40 évesen sincs takargatnivalója.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember elnézi Stephanie Seymourt, amint Saint Barthélemy szigetén élvezetten lubickol a habokban, el sem hiszi, már 20 éve annak, hogy a sztár bikinimodellként felbukkant a Sports Illustrated lapjain.

Nem is telt bele sok idő, és máris a legismertebb szupermodellek között találta magát, akinek divattervezők keresték a kegyeit. Karrierje során több mint 300 magazin címlapjáról mosolygott az olvasókra, ám az utóbbi időben leginkább magánélete révén szerepel a lapokban.

Még mindig szexi

Pedig legfrissebb fotói bizonyítják, igazán nincs takargatnivalója, hiszen 40 évesen is ugyanolyan nőies és szexi, mint fénykorában.

És ha ehhez még hozzátesszük, hogy időközben négy gyermeket is a világra hozott, akkor akár még egy kicsit irigykedni is lehet rá.

Persze nem sokáig. Bár három fia és a lánykája igazán tündériek, azért a magánélete cseppet sem kiegyensúlyozott.

Még nem volt nagykorú, amikor elcsábította az Elite modellügynökség főnökét, a nálánál 27 évvel idősebb John Casablancast, aki egyébként házasságban élt egy másik modellel.

Zaklatott szerelmi élete van

A férfi azonban nem vált el miatta, így szakított vele. Nem sokkal később - talán bosszúból - Seymour hozzáment Tommy Andrews gitároshoz, de egy évvel az esküvő után, 1990-ben el is váltak. A modell akkor már terhes volt, és hamarosan meg is született a ma már 19 éves fia, Dylan.

Ezután összejött Warren Beattyvel, majd a Guns nRoses énekesével, Axl Rose-zal, de két év együttélés után Rose kidobta, mivel rájött, hogy barátnője megcsalta. Mint kiderült, az a bizonyos harmadik Charlie Sheen volt!

Ám mégsem maradt sokáig a színésszel, helyette lecsapott a már foglalt sajtómágnásra, az ötgyerekes Peter Brandtre. Vonzerejének a nagymogul sem tudott ellenállni, így 1995-ben elvette a szépséget, aki három gyerkőccel ajándékozta meg. A románcnak azonban egy éve vége szakadt, Seymour 2009 márciusában beadta a válókeresetet - de megegyezniük egyelőre nem sikerült.
Ezt is szeretjük