Fotó! 2 gyerek után is rendkívül csinos Steffi Graf
Bár már felhagyott a profi tenisszel, a negyvenéves sportolónő alakján nem hagytak nyomot az évek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de idén augusztusban lesz tíz éve, hogy minden idők egyik legjobb teniszezőnője, a német származású Steffi Graf letette a teniszütőt, és átadta a terepet a jövő reménységeinek. Természetesen a szőke sztár ezután sem tétlenkedett, bár leginkább a sportkarrier miatt sokáig a háttérbe szorult magánéletét építgette.


2001-ben hozzáment a nála egy évvel fiatalabb Andre Agassi teniszbajnokhoz, házasságukból pedig két kis lurkó született: a ma már hatéves Jaden és két évvel ifjabb öccse, Jaz. Kapcsolatuk harmóniája talán annak is köszönhető, hogy mindketten profi sportolói múlttal rendelkeznek, így félszavakból is megértik egymást.

Példás családi életet élnek

Elég csak elnézni azokat a fotókat, melyek néhány hete készültek róluk. Májusban ugyanis hosszú kihagyás után egyedülálló teniszmérkőzéssel ünnepelték meg, hogy korábbi csatározásaik helyszíne, a wimbledoni pálya eltolható tetővel gazdagodott – tekintettel a változékony és csapadékos időjárásra, ami sokszor megnehezítette a játékot.

A barátságos meccs rendkívül jó hangulatban zajlott. A Kim Clijsters és Tim Henman ellenfeleként pályára lépő Agassi–Graf páros pedig turbékoló gerlepárként, önfeledten nevetgélt. Több alkalommal szájon is csókolták egymást!

Bár már a rövidke teniszruhában is látszott, hogy a negyvenéves Graf a legkevésbé sem hanyagolta el testét, ezt a napokban készült olaszországi felvételek minden kétséget kizáróan bizonyítják.

A falatnyi csíkos fürdőruciban pancsoló szőkeség alakján semmiféle nyomot nem hagytak a terhességek. Sőt a rettegett narancsbőr jeleit sem lehet felfedezni nőiesen izmos combjain.

Pedig állítása szerint egyáltalán nem gyötri testét kemény edzésekkel, éppen elég tréning neki az, hogy két kis csintalan lurkó után kell rohangálnia. Emellett aktívan ügyködik a Children For Tomorrow alapítványban, melynek célja, hogy menedéket és támogatást biztosítson Európa és Afrika veszélyeztetett gyerekeinek.

– Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy annyi időt tölthetek a két gyermekemmel, amennyit csak akarok.

Ez az a luxus, amit a tenisz adott nekem. Mindazonáltal még mindig úgy tartom, hogy az embernek keményen kell dolgoznia, ha valamit el akar érni – csak már nem a teniszezésbe fektetem az energiát – vallotta a sztár.

Ezt is szeretjük