Friss fotón Steffi Graf! Így néz ki most a 47 éves teniszbajnok
Nézd meg, mennyit változott
Steffi Graf 1999-ben vonult vissza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steffi Graf a nyolcvanas és kilencvenes években rengeteget szerepelt a sportadásokban, hiszen a német teniszezőnő hatalmas tehetség volt a sportágában - úgy tűnik, azóta belekóstolt a gördeszkázásba is, legalábbis egyik posztjából ez derül ki.

- Próbálok lépést tartani a gyerekeimmel - írta a kép mellé a Facebook-oldalán, ahol a rajongói nem győzték dicsérni, mert 46 évesen is nagyon jól néz ki.

A sztársportoló, aki rengeteg győzelmet tudhat a háta mögött - karrierje során  összesen 377 hétig volt a világranglista első helyén, mely világrekordnak számít - a profi tenisztől 1999-ben, 30 éves korában vonult vissza, hogy inkább a magánéletre és a családra koncentrálhasson.

Visszavonultan él a családjával

Élete pedig pontosan úgy alakult, ahogy szerette volna: 2001 októberében titokban ment férjhez Andre Agassihoz, négy nap múlva pedig világra is jött első gyermekük, Jaden Gil, majd egy évvel később Jaz Elle.

Bár a gyerekek, ahogyan a Bunte magazinnak adott korábbi interjújából kiderül, nem nagyon érdeklődnek szüleik sportága iránt, azért rendkívüli mozgásigényük van.

- Mindketten nagyon sokat mozognak, ezt tőlem és a férjemtől örökölhették. Jaden baseballozik, Jaz pedig hip-hop táncot tanul. Gyakran előfordul, hogy André és én az egész hétvégét a baseballpálya szélén és a táncteremben töltjük - árulta el.

A sztárpár és a gyerekek egyébként Nevadában élnek, Steffi Graf pedig azonkívül, hogy szorgos háziasszonyként éli a mindennapjait, több márka arca, valamint a Children or Tomorrow alapítvány elnöke, mely a hátrányos helyzetű gyerekeken kíván segíteni.

Így néznek ki a régi kedvencek

Nézd meg, mennyit változott Xena, Lucy vagy Elke nővér az eltelt évtizedekben!

Ezt is szeretjük