Steffi Graf 49 évesen is gyönyörű - Ennyit változott a világhírű teniszcsillag
Így néz ki most Steffi Graf.

steffi-graf-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steffi Graf, a világ legjobb teniszezője csupán 13 esztendős volt, amikor 1982-ben a profik közé sorolhatta magát. Pályája alatt összesen 22 Grand Slam-címet szerzett magának, 107 WTA-tornát nyert meg, 1988-ban mind a négy Grand Slam-tornának nyertese lett, és szintén ebben az évben olimpiai bajnokká is vált. Összesen 337 hétig volt ő a legjobb női teniszező a világranglistán.

Csodás sportolói karrierje volt, és rengeteg rajongót szerzett magának a bájos Steffi Graf, aki végül 1999-ben vonult vissza, harmincéves korában. A világ persze azóta sem felejtette el a nevét, 2004-ben a teniszhírességek csarnokának tagjai közé is beválasztották. A mai napig népszerűsíti a teniszt, de ma már teljesen háttérbe vonult, szintén teniszező férjével, Andre Agassival két gyermeket nevelnek, Jaden Gil fiuk már 17 esztendős, míg Jaz Elle lányuk 15 éves.

Steffi Graf rengeteget változott az elmúlt években, ma már minden eseményen igazi dívaként tündököl, ráadásul remek formában tartja magát, több évet is letagadhatna a korából. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban a népszerű teniszcsillag.

Ezt is szeretjük