86 évesen elhunyt a népszerű sorozatsztár - Felesége az utolsó percekig fogta a kezét
William Morgan Sheppard halálhírét a fia közölte.

william-morgan-sheppard-star-trek-meghalt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt a Star Trek egykori szereplőjének fia: 86 éves korában elhunyt William Morgan Sheppard, aki Ira Graves-t játszotta a szériában.

Jó ideje betegséggel küzdött

Fia, Mark az Instagram-oldalán erősítette meg a színész halálhírét. Egy fotót is posztolt a sztár utolsó napjáról, melyen látható, hogy az egész család körülvette őt a halála előtt.

- Együtt töltöttük a napot. Sajnos édesapám már nem tudott beszélni, de fogtuk egymás kezét, és nevetett a vicceinken. Nagyon boldog volt, hogy ott voltunk vele. Hazajöttünk. Jó nap volt. Este fél 7-kor halt meg. Édesanyám vele volt az utolsó percekig, végig fogta a kezét. Hálás vagyok, amiért nem szenved tovább. Köszönöm a kedves szavaitokat, a szereteteteket, az imáitokat - írta a posztja alá.

A színész 2016-ban még szerepelt A titkok könyvtára sorozatban, 2017-ben pedig egy rövidfilmben is feltűnt, aztán az egészségügyi állapota miatt nyugdíjba kellett vonulnia. Leginkább a sorozatszerepeiről volt híres, feltűnt a Ki vagy, Doki?, a Mad Men - Reklámőrültek, az NCIS - Tengerészeti helyszínelők, a Gyilkos elmék, az Alias, a Döglött akták, a J.A.G. - Becsületbeli ügyek és a MacGyver című szériákban is.

William Morgan Sheppardöt felesége, fia és három unokája gyászolja.

Ezt is szeretjük