Teherautóval ütközött! Autóbalesetben elhunyt a közkedvelt rádiós
Stan Case 59 éves volt, a balesetben felesége is súlyosan megsérült, kórházban ápolják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. november 22-én, kedden, az alabamai Birmingham városában, 59 éves korában, autóbalesetben elhunyt Stan Case amerikai rádiós, adta hírül a CNN.

A baleset pontos körülményeiről annyit lehet tudni, hogy a rádiós esős időben frontálisan ütközött egy teherautóval.

A felesége túlélte a balesetet

A család egyik barátja, Merrell Waring elmondása szerint az ütközésben Stan Case felesége, Angela Stiepel súlyosan megsérült, őt kórházban ápolják.

- Stan a CNN Radio műsorvezetője volt 1985 óta. Kiváló újságíró volt, szervezetünk egyik vezető szellemisége, egy nagyszerű ember mindenki szerint, aki ismerte őt - mondta róla Jim Walton, a CNN Worldwide elnöke.

- Most mindannyian felesége, Angie felépülésében reménykedünk, és támogatjuk családját ebben a nehéz időszakban. Az elmúlt 26 évben Stan a barátunk és a munkatársunk volt, nagyon fog hiányozni mindenkinek - mondta róla Tyler Moody, a CNN Radio alelnöke.

Mindenki nagyon szerette

Stan Case 1985-ben lett a CNN munkatársa. Ezt megelőzően az oklahomai KEBC-AM rádióállomásnál dolgozott, a CNN-nél pedig más kollégái is elismeréssel nyilatkoztak róla.

Mike Jones, a CNN Radio hírszerkesztője az egész állomás gerincének nevezte, egy sziklának, aki halálával borzasztó űrt hagyott maga után, egy másik kollégája, Jim Ribble pedig úgy fogalmazott, hogy Stan volt a legjobb.

Ezt is szeretjük