Óriási balhé a Spice Girls-lányok között - Ennyire gyűlölték egymást valójában

Hiába énekeltek az életre szóló barátságról, a valóságban más volt a helyzet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Spice Girls a kilencvenes évek legnagyobb lánybandája volt. Mel B, Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton és Victoria Beckham színes ruhákban énekeltek a szerelemről és az örök barátságról, holott ők maguk nem igazán estek még a haveri kategóriába sem egymással.

Így utálták egymást a tagok

"If you wannabe my lover, you gotta get with my friends, make it last forever, friendship never ends" - azaz: "Ha a szeretőm akarsz lenni, ki kell jönnöd a barátaimmal, hiszen ez örökre szól, a barátságunk sosem ér véget" - énekelték a lányok annak idején. A valóságban azonban akkora balhék voltak a bandán belül, hogy az is csoda, hogy Ginger, Posh, Sporty, Baby és Scary Spice nem fojtották meg egymást turné közben.

Erről egy, korábban a lányoknak dolgozó asszisztens számolt be a Daily Mailnek, aki elárulta: nem is csodálkozik azon, hogy Victoria Beckham nem akar visszatérni ebbe a közegbe.

- Finoman szólva sem volt könnyű összehozni ezt a turnét. A lányok egyedül a pénz miatt vállalták, ugyanis soha nem jöttek ki igazán egymással. Bár szerintem a korábbi menedzserük, Simon Fuller kavart be, ugyanis februárban még Victoria is benne volt a turnéban, aztán májusra hirtelen, Fuller hatására, ő is kiszállt. Victoria már a régi jelmezeit is felpróbálta, ez azért nagy dolog, hiszen korábban azt nyilatkozta, hogy előbb befagy a pokol, mintsem, hogy újra Spice Girl legyen.

A lányok sohasem jöttek ki jól egymással, de a legnagyobb feszültséget Mel B és Victoria okozták. Két teljesen más, nagyon erős személyiségről van szó. Victoria túl hangosnak és durvának találta Melt, ő pedig folyton azzal élcelődött, hogy Victoriának semmi hangja nincs. Az újkori Mrs. Beckhamnek nem is tetszett, hogy lehalkították, sőt, volt, hogy kikötötték a mikrofonját, ezért sem akart már fellépni. A 2007-es turné után konkrétan két évig nem szóltak egymáshoz - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő forrás a lapnak.

Az a turné valóban többet ártott, mint segített a kapcsolatukon, ugyanis csak még jobban elmérgesedett a helyzet ötük között. Mel C azt mondta, csak azért vállalta el, mert a többiek belekényszerítették, és közölték, nélküle is megcsinálják a show-t, őt meg utálni fogják a rajongók, ha kimarad belőle. Végül elment, de meg is bánta.

Mind az öten külön utaztak, csak a koncerteken találkoztak egymással. Geri Halliwell óriási féltékenységi rohamokat rendezett Victoria Beckham miatt, ugyanis irigyelte, hogy ő lett a legsikeresebb közülük, annak ellenére, hogy valóban nem egy kimagasló tehetség, ami az éneklést illeti. Mel B is ott akarta hagyni az egészet, ugyanis házassági problémái voltak, és akkoriban az egész világot utálta. Sőt, szerinte miatta volt ilyen pocsék a hangulat a turnén, éppen ezért szeretné újra összehozni a lányokat.

- Beismerem, az én hibám volt, amit nagyon szeretnék jóvátenni. Szeretném, ha újra összejönnénk mi öten, és minden olyan lenne, mint régen. Victoria nem szeretne részt venni ebben, amit megértek, hiszen dizájnerként is dolgozik, és anyuka, de remélem a hat koncertből legalább egyen csatlakozik hozzánk - nyilatkozta Mel B.

Habár Victoria Beckham nem vállalta be a turnét, kedvesen buzdította az egykori tagokat a Twitteren:

- Nem leszek ott a színpadon a lányokkal, de az, hogy annak idején a Spice Girls tagja lehettem, hatalmas jelentőséggel bír az életemben. Minden jót kívánok nekik, érezzétek magatokat jól a turnén. Tudom, hogy fantasztikus show-t csináltok majd, és a rajongók csodásan érzik majd magukat a koncerteken - írta a közösségi oldalon.

Valószínűleg az sem segítette elő, hogy Victoria meggondolja magát, hogy Mel B múlt héten, egy Halloween-partin őt személyesítette meg, a kezében egy táblával, melyen az állt, hogy hiába akarják a rajongók, biztosan nem megy turnézni. Hozzátette, Victoria nem fog megsértődni ezen, ugyanis mindig a szeretet és a gyűlölet határán egyensúlyozott a kapcsolatuk.

Ezt is szeretjük