Akkor hittük szexinek őket, de a Spice Girls tagjai most igazán dögösek

A Spice Girls tagjai érett nőként lettek igazán vonzók, nem tudni, mi a titkuk.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Spice Girls, vagyis minden idők legsikeresebb angol lánycsapatának karrierje 1996 nyarán kezdődött, zenéjük meghatározó volt a ’90-es évek popvilágában. A fűszeres lányok együttese több millió eladott CD és rengeteg telt házas koncert után 2000-ben feloszlott. 2008-ban rövid időre összeálltak, és most is felröppent a hír, hogy esetleg ismét turnéra indulnak, azonban az együttes fénykorának sajnos vége.

A tagok magánélete sokszor viharos volt az elmúlt 17 évben, de mindannyian bebizonyították, hogy nem véletlenül lettek beválogatva az egykori sikercsapatba. Túltették magukat a legnehezebb megpróbáltatásokon is, és megerősödve, még szexisebb külsővel, érett nőként kerültek a figyelem középpontjába. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyenek voltak a lányok, amikor még milliós rajongótáboruk volt, és hogy néznek ki negyven-egynéhány évesen.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük