Bevallotta: a saját neméhez vonzódik a szépségkirálynő! Közös fotót is posztolt szerelmével
Tettével történelmet írt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a szépségkirálynőkért valószínűleg rengeteg férfi van oda, az nem törvényszerű, hogy ők is csak az ellenkező neműek között találhatják meg a boldogságot. Példa erre Miss Spanyolország, aki a napokban vallotta be, a saját neméhez vonzódik.

A gyönyörű Patricia Yurina Rodriguez, akit 2008-ban és 2013-ban is Spanyolország szépévé koronáztak, az Instagramján mutatta meg párját a nagyvilágnak, aki nem más, mint Vanesa Cortes dj. Az augusztus 19-én posztolt bensőséges fotóhoz csak annyit írt a 24 éves szépségkirálynő, hogy Rómeó és Júlia.

Ezt a képet posztolta az Instagramjára a kedveséről és róla

Tettével valószínűleg történelmet írt: ő az első olyan szépségkirálynő, aki nyíltan vállalja másságát. Mint a La Opinión de Tenerife újságnak elmondta, nem bánja, amit tett, mert boldogsággal tölti el, ami most történik vele.

A követőinek is tetszett a bátorsága, sok pozitív visszajelzést kapott, amiért egy külön kis posztban mondott köszönetet.

Világsztárok, akik vállalják másságukat

A hollywoodi hírességek közül is többen vannak olyanok, akik nem titkolják, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, nem egy közülük boldog párkapcsolatban él kedvesével. Nézd meg a képgalériát!

Ezt is szeretjük