Borzalmas baleset érte! Tolószékbe került a gyönyörű színésznő
Be is perelte a vétkes sofőrt
Sophie Monk nemrég beperelte azt a sofőrt, aki miatt tolószékbe került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyakran előfordul, hogy egy-egy közúti baleset során a vétlen fél is súlyos sérüléseket szenved.

Így járt Sophie Monk is: az ismert színésznő ugyanis egy autóbalesetben sérült meg olyan komolyan, hogy egy időre tolószékbe került. És bár a sérülés óta eltelt néhány hónap, ő csak most perelte be a másik autó sofőrjét.

Csak most perel

Az esetről a TMZ számolt be, kiemelve, hogy a 32 éves szőkeség csupán nemrég perelte be a véleménye szerint vétkes sofőrt, Delvinder Sing Bainst.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra benyújtott iratok szerint a másik autó vezetője számos sérülést okozott neki, amikor Ford Explorerje a színésznő Toyota Prius típusú kocsijával ütközött.

A Csajozós film és a Távkapcs című filmekben, illetve a Törtetők című sorozatban is felbukkant sztár legalább 25 ezer dollárt követel Delvinder Sing Bainstől.

Elmondása szerint jó ideig nem tudott dolgozni, illetve egy kisebb vagyont költött orvosi kezelésekre.

Sophie-t sokan látták tolókocsiban a baleset utáni napokban. A TMZ birtokába került fotókon is jól látszik, hogy akkor a lába be volt kötve, és arckifejezéséből ítélve fájdalmai is lehettek.

A meztelenkedést is vállalta

A színészet mellett zenei karrierrel is kacérkodó sztár azóta ismét tud járni, és a jelek szerint teljesen felépült. Ugyanakkor sokan nem értik, miért várt mostanáig a per megindításával.

A rossznyelvek szerint a szőkeséget a komoly dolgok helyett mindig is jobban érdekelték a külsőségek, illetve az, hogy hol és milyen ruhában keltsen feltűnést.

Mint arról korábban a Femina is beszámolt, a meztelenkedést is bevállalta: az FHM francia kiadásában pózolt, két évvel ezelőtt.

Ezt is szeretjük