Bevállalta! Félmeztelen fotóival próbál kitűnni a szőke színésznő
Sophie Monk az FHM francia kiadásában mutatta meg legutóbb bájait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Monk még korántsem tartozik nemzedékének legismertebb színésznői közé, éppen ezért minden lehetőséget megragad, hogy egy kicsit feljebb tornássza magát az álomgyár ismertségi-népszerűségi listáján.

A harmincéves ausztrál színésznő az FHM francia kiadásában pózolt legutóbb félmeztelenül, a bevállalós fotó pedig nem sokat bízott a fantáziára, igaz, a szőke szépség - akinek egy szál cigaretta lóg provokatívan a szájából - karjával takarta el amúgy fedetlen mellét.

Öt éve érkezett Amerikába

A fénykép kétségkívül jól sikerült, az persze már más kérdés, hogy vajon mennyit is segít majd karrierje fellendítésében.

Sophie Monk öt évvel ezelőtt költözött Los Angelesbe, ám azóta többnyire csak olyan filmekben szerepelt, amelyek nem kerültek moziforgalmazásba, csak dvd-n jelentek meg.

Pedig az Angliában született bombázó a kilencvenes évek fordulóján Ausztráliában már befutott a rövid életű Bardot nevű zenekarnak köszönhetően, amelynek 1999-ben lett a tagja, az együttes azonban néhány sláger és két album után 2001 májusában váratlanul feloszlott.

B-filmekben szerepelt többnyire

Sophie Monk eddigi legfontosabb szerepeit a Csajozós film és a Távkapcs című komédiákban kapta. Ezek mellett olyan feledhető B-filmekben tűnt fel, mint a Szex és halál kezdőknek, a Vakáció a szigeten vagy a Sziklák vére, de 2007-ben szerepet kapott a Törtetők egyik epizódjában is.

Az énekes-színésznő augusztusban a Who magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy milyen nehézségekkel kellett szembesülnie, miután Hollywoodba költözött, ahol elmondása szerint nagyon sokan negatívan ítélik meg külseje miatt, elfeledkezve humoráról, aminek sokat köszönhet.

- Kemény, kemény évek vannak mögöttem. Itt celeb vagyok, de nem igazán tudják, hogy miért. Ausztráliában mindenki tudta, hogy énekesnő vagyok, és egy kicsit humorista is. De itt a külsőmet nézik csak, a legtöbb szőke bombázót pedig butának tartják, akik majd egy gazdag férfihoz mennek feleségül - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük