Bátran meztelenkedett új filmjében Sophie Monk
A fiatal színésznő nem nagyon zavartatta magát, amikor arra került sor, hogy ledobja magáról az összes ruháját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Monk feltörekvő celebhez méltóan minden létező praktikát bevet, hogy felhívja magára a figyelmet. Az Angliában született, ám Ausztráliában befutott 29 éves színésznő júliusban topless napozott a tengerparton, a közelmúltban pedig egy némiképp szándékosnak tűnő mellbimbóvillantással ajándékozta meg rajongóit.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Monknak tehát van már gyakorlata a magamutogatásban, sőt, igazán rutinos villantó hírességet üdvözölhetünk személyében. Testi adottságait pedig a jelek szerint előszeretettel kamatoztatja a showbiznisz világában - a The Hills Run Red című horrorfilmben a szőke bombázó bevállalt egy kis meztelenkedést is.

Nélkülözhetetlen a meztelenkedés

Monk a jelek szerint nem volt szívbajos: amikor a kamerák kereszttüzében a sarokba kellett hajítani ruháit, szemrebbenés nélkül csábította el formás idomai látványával filmbeli partnerét.

A horrorfilmek esetében manapság nélkülözhetetlen összetevőnek számít egy kis cicimutogatás, ezt pedig a színésznő hibátlanul teljesítette.

Mellesleg a The Hills Run Redet augusztusban mutatták be az angol mozik a Frightfest nevezetű filmfesztiválon, DVD-n pedig szeptember 29-én jelenik meg.

A hetvenes-nyolcvanas évek kaszabolós filmjeinek stílusában forgatott, véres alkotás néhány fiatal kálváriáját követi nyomon, akik egy erdőben kutatnak egy hírhedt brutális felvétel után, ám hamarosan rá kell döbbenniük, hogy rájuk is vadásznak.

Sophie Monkot ezt követően is láthatjuk még horrorfilmekben, ugyanis komolyabb szerepet kapott a közelmúltban befejezett Murder World című alkotásban.Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy abban is pucérkodik-e.
Ezt is szeretjük