Cicifix nélkül napozott a pumpált szájú Sophie Monk
A szőkeség igyekszik minden módon felhívni magára a fotósok figyelmét, így a cicimutogatás sem maradhat ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrég arról adtunk hírt, hogy az ausztrálok üdvöskéje, a valójában Angliában született Sophie Monk néhány számmal nagyobb szájméretre váltott, bizonyára azzal a titkos szándékkal, hogy Angelina Jolie nyomába érjen.

Persze már biztos rájött: attól, hogy felpumpált ajkakkal büszkélkedik, nem fogják elárasztani szerepekkel a hollywoodi rendezők.

Bikiniben hódít

Így aztán stratégiát váltott, és most bájait próbálja bevetni a siker érdekében.

Belebújt hát csábos és meglehetősen aprócska bikinijébe, aztán megmártózott az egyik kaliforniai strandon, lehetőleg úgy, hogy azért a lesifotósok figyelmét se kerülje el az akció.

És amikor már biztos volt abban, hogy kattognak a fényképezőgépek, megvált felsőrészétől, és meglehetősen kényelmetlen, ámde szexis pózban, kezeit a mellére téve elnyúlt a homokos parton.

Most már csak reménykednie kell, hogy az elkészült forró képek valamelyik befolyásos producer keze ügyébe kerüljenek, aki beválogatja majd egy jó kis kasszasiker moziba.

Angliai lány Ausztráliából Amerikában

Mert azért, valljuk be, eddig nem nagyon sikerült ütőset alakítania Hollywoodban – eleddig olyan vígjátékokban bukkant fel, mint a Csajozós film vagy a Távkapcs, de ezekben is csupán jelentéktelen szerepeket játszott.

Ráadásul zenei karrierje sem úgy alakult, ahogy szerette volna. Annak idején az ausztrál Popstars tehetségkutatóban feltűnő, ma már 29 éves szőkeség később a Bardot nevű lánybandával aratott sikereket, ám három év után feloszlottak.

Ezután szólóban folytatta, és a Warner Music kiadó szárnyai alatt sikerült is több toplistás dalt felénekelnie, de 2004-ben megszakította velük a kapcsolatot.

Azóta próbál Hollywoodban befutni. Azért igyekeznie kell, sok szöszi áll sorban a filmfővárosban, akik akár egy tízessel is fiatalabbak nála. És ki tudja, lehet, hogy az ajkuk is húsosabb.

Ezt is szeretjük