Azért is hozzáment 20 centivel kisebb pasijához Sophie Dahl
Sophie Dahl és Jamie Cullum titokban házasodtak össze, de a hírek szerint ez volt a vágyuk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár egy sztáresküvőt nehéz titokban tartani, úgy tűnik, néha mégiscsak sikerül kikerülni a sajtó érdeklődését. Ám hogy hogyan, arról csak az illetékesek tudnának mesélni – példának okáért Sophie Dahl, aki a hétvégén titokban mondta ki a boldogító igent élete párjának, Jamie Cullumnak.

A 28 éves egykori dundimodell és nálánál két évvel idősebb, ám húsz centivel alacsonyabb kedvese szombaton házasodtak össze egy minden felhajtást nélkülöző polgári ceremónia keretén belül a New Forest-béli Lime Woodban. Sajtósuk, Kas Mercer pedig meg is erősítette a hírt.

Sajtó nélkül

Állítólag az esküvő rendkívül bensőségesre sikeredett, a békés-családias hangulatról tucatnyi gyertya gondoskodott, a termet pedig Dahl kedvenc növényeivel, kék eukaliptusszal és fehér rózsával díszítették. Mivel a párt saját fotósuk fényképezte, megtiltották vendégeiknek, hogy saját kameráikat használják, és bármennyit kínáltak nekik a magazinok az exkluzív képekért, ragaszkodtak a maguk elképzeléséhez.

Persze az előzményeket ismerve csoda, hogy sikerült végre egybekelniük, korábban ugyanis nem egy családi perpatvart okoztak az előkészületek. A szőkeség először édesanyjával, Tessával állt neki a szervezésnek, de hamarosan rá kellett jönniük, végleg össze fognak veszni az apróságokon, ha mindent nekik kell intézniük. Ezért aztán felfogadtak egy profi esküvőszervezőt, aki kézbe vette a dolgokat.

Nyár helyett tél

Emellett az sem kis gondokat okozott, hogy eredetileg nyári esküvőre gondoltak, és csak később döntöttek a téli ceremónia mellett, azt kockáztatva, hogy esetleg nem minden meghívott vendég tud majd eljutni a nagy hóban a helyszínre.

Egyvalami azonban sosem zavarta őket, bár a kétkedők ezt nehezen hiszik el: mégpedig a magasságkülönbség. Sophie Dahlt, aki egyébként a Charlie és a csokigyár szerzőjének, Roald Dahlnak a dédunokája, márciusban jegyezte el kedvese, és az első pillanattól kezdve dúl köztük a szerelem.

A nagy nap előtt Cullum még szerenádot is adott, saját szerzeményével lepve meg szíve hölgyét.

Ezt is szeretjük