Sophia Loren és Marlon Brando ki nem állhatták egymást: ez okozott konfliktust köztük

Nehezen ment a közös munka Sophia Loren és Marlon Brando számára.

sophia-loren-marlon-brando-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Loren és Marlon Brando a 20. század második felében váltak igazi filmcsillagokká, színészekként mind a ketten rengeteget tettek le az asztalra.

A '60-as években még együtt is dolgoztak, az 1967-ben megjelent A hongkongi grófnő című romantikus film főszereplői voltak. Bár a képernyőn jól mutattak egymás mellett, a valóságban nem jöttek ki túl jól egymással.

Ezért nem jött ki jól egymással Sophia Loren és Marlon Brando

Charlie Chaplin alkotásában Loren Nataschát, Brando Ogden Mearst alakította. A színésznőnek 2014-ben jelent meg a Yesterday, Today, Tomorrow: My Life címre keresztelt könyve, amelyben bevallotta, hogy színészkollégájával nem volt egyszerű a közös munka. A férfira egyszer még rá is szólt erélyesebben, ugyanis Brando túl messzire ment, olyan helyre merészkedett a keze Loren testén, ahová nem lett volna szabad, pontosabban a fenekére.

GettyImages-482276503
Fotó: Mondadori Portfolio / Getty Images Hungary

- Hirtelen rám tette a kezét, én erre teljes nyugalommal megfordultam, majd úgy belefújtam az arcába, ahogy egy dühös macska tette volna. Azt mondtam neki: "soha többet ne merd ezt velem megtenni. Soha többet!" Ahogyan szúrós tekintettel néztem rá, olyan kicsinek és védtelennek tűnt, szinte a saját hírhedtségének áldozata volt - emlékezett vissza a könyvében.

Hozzátette, Brando ezután tiszteletben tartotta a kérését, ám az ominózus eset után még nehezebbé vált vele a közös munka.

GettyImages-113246263
Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

A Daily Mail brit napilap a Marlon Brandóról írt életrajzi könyv, a Brando's Smile: His Life, Thought, and Work alapján dolgozta fel Loren és A keresztapa sztárjának kapcsolatát. Abból egy másik konfliktusuk is kiderült, a színész azt állította kolléganőjéről, hogy rosszabb a lehelete, mint egy dinoszaurusznak, nyilván ez akkoriban nagyon szíven üthette akkor a színésznőt.

Színészek, akik nem szerettek együtt dolgozni

Olyan filmes párokat mutatunk, akik a forgatási munkálatok alatt ki nem állhatták egymást.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük