Ezekre a mellekre még Sophia Loren is féltékeny volt - Így irigykedett kolléganője dús kebleire
Sophia Loren ezt nyilatkozta Jayne Mansfielddel közös fotójáról.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Loren az ’50-es évek elején tűnt fel a mozivásznon. Először olasz filmekben bizonyította szépségét és tehetségét, majd villámgyorsan meghódította Hollywoodot is.

Az 1955-ös Cannes-i Filmfesztiválon már ő volt a legtöbbet fotózott színész. Ekkor mindössze 21 éves volt. Nem véletlen, hogy két évvel később már partit rendeztek tiszteletére Beverly Hills-ben.

Sophia Loren és Jayne Mansfield híres fotója

1957. április 12-én Sophia Loren hivatalos fogadása céljából rendeztek partit a híres Romanoff's étteremben. A fogadáson utolsóként megjelent az ’50-es évek szőke szexszimbóluma, a színésznő-playmate Jayne Mansfield is. Nem is akárhogyan: ruhája nem sok teret engedett a képzeletnek, dekoltázsa olyan mély volt, hogy még mellbimbóját is látni engedte.

Az exhibicionista, szőke híresség elérte célját. Nem csupán őrá szegeződött minden tekintet, de Joe Shere fotóriporternek köszönhetően médiaszenzáció lett a dologból, az eseményről készült fotók világszerte megjelentek. Az olasz újságok közfelháborodástól tartva nem közölték, vagy csak retusálást követően hozták nyilvánosságra a fenti, ikonikus fotót.

Néhány évvel ezelőtt az Entertainment Weekly kérdezte az Oscar-díjas színésznőt az ominózus esetről.

- Egyenesen az asztalomhoz jött. Tudta, hogy mindenki figyel. Leült. És akkor, fedetlenül… Figyeljen. Nézze csak a képet. Látja, hol vannak a szemeim? A mellbimbóit bámulom, mert félek, hogy belepottyannak a tányéromba.

- Sokszor kérnek a fotóra autogramot. De erre sohasem adok. Egyfelől nem szeretném, hogy bármi közöm is legyen hozzá. Másfelől tiszteletből Jayne Mansfield iránt, mivel ő már nincs velünk.

Sophia Loren 2018-ban

A világhírű olasz színésznő már elmúlt nyolcvanéves, de máig irigylésre méltó formában van. Nézd meg a következő képeket, melyek a közelmúltban készültek róla!

Ezt is szeretjük