Friss fotón a 84 éves Sophia Loren - Rémesen fest legújabb filmje miatt
Legújabb filmje forgatásán kapták le Sophia Lorent.

sophia-loren-forgatas-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Loren kora egyik leggyönyörűbb színésznője volt: az olasz sztár még a szexszimbólum státuszt is kiérdemelte. Az egykori díva már 84 éves, azonban még mindig fantasztikusan néz ki - legalább 20-25 évet letagadhatna a fotóin.

Még mindig forgat Sophia Loren

Azt hihetnénk, ennyi idős korára már eljött a pihenés és a nyugdíjas évek ideje, azonban erről szó sincs: az Oscar-díjas sztár még most sem pihen. Bár egyre kevesebbet áll kamera elé, és legutóbbi filmjét 2014-ben forgatta, ami az Emberi hang címet kapta, még a mai napig vállal szerepléseket.

Ráadásul most nem is akárki kérte fel a főszerep elvállalására: fia, Edoardo Ponti rendezi az Előttem az élet című regény filmes adaptációját, melyben Rosa mamát alakítja, aki Auschwitz előtt zsidó prostituált volt, most pedig a környékbeli gyermekeket - főként az örömlányok csemetéit - istápolja.

Tegnap kiszivárgott egy felvétel a forgatásról, amin szokatlanul rosszul fest a színésznő - mintha nem is ő lenne. A haját összekócolták, és hozzá egyáltalán nem illő, bő ruhát visel a kamerák előtt. Persze a hűséges rajongóknak így is tetszik, bár páran azért közölték, hogy rémesen fest ezzel a külsővel.

A sztárnak még mindig nagy örömöt okoz a színészkedés, erről egy korábbi interjújában mesélt, amit az Independent magazinnak adott:

- Szeretem, ha egy szerepben van kihívás. Fogjon meg benne valami! Legyen mondanivalója, legyen őszinte! Örülök, hogy ennyi idősen még mindig színészkedhetek. Még jó, hogy ilyen jól nézek ki!

Nagyokat nevetek, mikor ezt mondja valaki. Nagyon meggyőzőek próbálnak lenni, de nem mindig sikerül. Persze azért jól érzem magam a bőrömben, de néha meglepődök, amikor eszembe jut, hány éves vagyok - nyilatkozta a lapnak.

Gina Lollobrigida és Claudia Cardinale ennyit változtak

Együtt kapták le a két legendás színésznőt - nézd meg, hogy néznek ki ma!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük