Sophia Loren álomszép estélyiben mutatta meg nőies idomait - Sosem látott fotó került elő róla
Az olasz színésznő gyönyörű ezen a fiatalkori fotón.

sophia-loren-estelyi-fiatalon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Lorent a hatvanas évektől kezdve a világ egyik leggyönyörűbb nőjeként tartották számon, és még most, 84 évesen is páratlan szépség, aki büszkén vállalja az öregedés nyomait, és eszében sincs kés alá feküdni.

Gyönyörű nő volt fiatalon

A színésznő 1960-ban robbant be a köztudatba, meglepő módon egy olasz filmmel, az Egy asszony meg a lánya című drámával vált ismertté. A filmmel még a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat is bezsebelte. Természetesen modellként is igazán felkapott volt, 16 éves korától nyerte a szépségversenyeket, hazája legszebb nőjének választották, alig volt olyan címlap, amin ne szerepelt volna.

Most előkerült róla egy kevésbé ismert felvétel, melyen huszonévesen látható, egy csodaszép estélyi ruhában. A sztár a régi hollywoodi glamour jegyében besütött loknikkal és vörös ajkakkal látható a fotón. Az alakját elnézve úgy tűnik, hogy fűzőt visel a hímzett estélyi alatt, ami gyönyörűen kiemeli nőies idomait.

sophia-loren-estelyi-fiatalon-nagy

Sophia Loren mindig büszke volt arra, hogy ő nem tartozik a cérnavékony sztárok közé. Elhíresült mondása a "mindent a spagettinek köszönhetek", ami hűen leírja a hitvallását és az olasz konyha iránti elhivatottságát. Azonban nemcsak enni, hanem főzni is szereti a spagettit, hazájában szakácsnőként is elismert, számos könyve is jelent meg ebben a témakörben.

Ezt is szeretjük