Friss fotókon Sophia Loren - A 85 éves olasz díva elképesztően néz ki
A bécsi European Culture Awardson vett részt fiával, Carlo Pontival.

sophia-loren-2019-european-culture-awards-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Lorent igazi szexszimbólumként tartották számon annak idején - a karrierje csúcsán mindenki odavolt a nőies idomokkal megáldott olasz díváért. Persze jóval több volt egy csinos pofinál: 1961-ben Oscar-díjjal jutalmazta az Akadémia az Egy asszony meg a lánya című filmben nyújtott alakításáért, harminc évvel később pedig életműdíjat is kapott.

Így néz ki most Sophia Loren

A színésznő 2014 óta nem állt kamera elé, utoljára az Emberi hang című rövidfilmben bukkant fel. Úgy tűnik azonban, hogy 85 évesen még mindig nem szándékszik nyugdíjba vonulni, ugyanis bejelentették, hogy ő is szerepel majd a La vita davanti a sé, azaz Az élet előtted című filmben. A sztár mai napig a vörös szőnyeges események királynője, aki bárhol felbukkan, hatalmas éljenzésbe csap át a tömeg.

- Amikor fiatal voltam, sehogy sem tudtam magam elképzelni idős asszonyként. Néha most sem értem, hogy szállt el az idő felettem, mikor tükörbe nézek. Ennek ellenére jól érzem magam a bőrömben, és a karrieremet sem tekintem végesnek. Ha megtetszik egy szerep, a mai napig megkapom. Addig fogok színészkedni, amíg bírom szusszal - úgy érzem, ha a kezembe akad egy igazán jó történet, azt el kell mesélnem.

Igyekszem tartani a lépést, egy dolog van, amit nem értek, az a közösségi média, pontosabban a közösségi oldalak sztárcsináló hatása. Nem tudok róla sokat, hogy működik, de lassan már mindenki az interneten lesz híres. Az a Hollywood, amit még én ismerek, sokkal jobb volt. A képességeid és a tehetséged miatt lehettél csak híres - mesélte a Huffington Postban.

A hétvégén feltűnt a Bécsben megrendezett European Culture Awards díjkiosztón is, ahol ráadásul a fiával, a fiatalabb Carlo Pontival jelent meg. A Házasság olasz módra sztárja elképesztően csinos volt keresztpántos, tűzpiros estélyi ruhájában - túl a nyolcvanon is olyan volt, akár egy vérbeli díva. Ráadásul plasztika nélkül néz ki ilyen jól, Loren ugyanis nagyon nem híve a szépészeti beavatkozásoknak.

Fiatal korában megpróbálták rávenni őt a műtétekre, ő azonban sem akkor, sem most nem akar hallani sem a plasztikáról.

- Azt mondták, az orrom túl hosszúkás, a szám pedig túl nagy. Nem vettem zokon a dolgot, ugyanis ha szentül hiszek valamiben, akkor háborút is indítanék érte. És ez komoly csata volt. Nem értették meg, hogy szeretem magam. Így szeretem a testem, és nem hagyom, hogy bárki változtasson rajta. Ha pedig problémájuk van vele, hát az az ő bajuk.

Még a férjem is azt mondta, hogy ha ennyire zavarja őket az orrom mérete, talán megcsináltathatnám. Azt mondtam: "Nézd, én semmit nem fogok megcsináltatni magamon, mert szeretem így az arcomat. Ha ragaszkodtok a plasztikához, akkor pedig most azonnal hazamegyek Pouzzoliba." Akkoriban divat volt az apró, pisze, franciás orrocska. El tudnátok képzelni egy olyannal? - nyilatkozta a Huffington Postnak.

Később hozzátette, hogy a fiatalabb generáció tagjainak sem ajánlja a plasztikát, ugyanis rettentően veszélyes lehet egy komoly változtatás az arcon:

- A plasztika igazán komoly dolog. Azt tanácsolom a fiatal lányoknak, hogy legyenek óvatosak és körültekintőek - alaposan válogassák meg, mit tesznek a testükkel és az arcukkal. Mármint sohasem tudhatod, hogy elég jó-e az orvos, aki átalakít, és a végén lehet, hogy rosszabbul nézel majd ki, mint a műtét előtt! - javasolta a Page Sixnek adott interjújában.

Unokája is gyönyörű

Lucia Sofia Ponti örökölte nagymamája szépségét - nézd meg, milyen bájos!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük