Bombázó nővé érett a huncut gyereksztár, Soleil Moon Frye
Soleil Moon Frye hatévesen állt először a kamerák elé, ám azóta természetesen alaposan megváltozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem lehet könnyű színészek gyermekének lenni, ám ha valaki ezt a karriert választja magának, akkor sosem árt egy kis szülői segítség.


Az 1976-os Soleil Moon Frye talán sosem lett volna tévésztár, ha történetesen nem egy színészdinasztiába születik bele. Így azonban apja, Virgil Frye már elejétől fogva gondoskodott róla, hogy pici leánykája minél hamarabb szerephez jusson.

Sorozatsztár hatévesen

Alig hatévesen kapott is egy rövidke epizódszerepet, majd a nagy kitörés az 1984-ben indított Punky Brewster szériával köszöntött rá, amelyben négy évadon át játszhatta a cserfes, copfos címszereplőt.

Persze azóta nagyot változott a világ, benne pedig a színésznő is, aki huncut csajsziból gyönyörű nővé érett. Ráadásul amióta 1998-ban hozzáment Jason Goldberghez, két gyerkőcnek is életet adott: Sienna Rose 2005-ben, Jagger Joseph pedig három évvel később született.

A magyar nézők egyébként leginkább a Sabrina, a tiniboszorkány révén emlékezhetnek Soleil Moon Frye-ra - az akkor 24 éves sztár 64 epizódon keresztül játszotta Sabrina legjobb barátnőjét, Roxy Kinget.

Rajzfilm és babaruhák

Emellett közkedvelt szinkronhang, több rajzfilmfigurának is kölcsönözte már a hangját, a Bratz lányoktól a Proud Family Zoe-jáig. Amikor pedig éppen nem forgat, akkor az általa létrehozott butikban ténykedik. A Little Seed olyan gyerekruhákat árul, melyek környezetbarát anyagból készültek.

Érdekesség, hogy a Hollywoodban már-már megszokott mellnagyobbítás helyett Frye kicsinyíttetett a keblein.

Tinédzserkorában ugyanis hirtelen E kosárméretűre nőttek a mellei, ezért 16 évesen kés alá feküdt, azóta C-s méretet hord.

Ezt is szeretjük