Megtudtuk Angelina Jolie és Brad Pitt fiatalságának titkát
Már elérhető a kezelés!
Az új ránctalanítási módszer Magyarországra érkezett. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy bizonyos kor után sajnos nem számít, mennyire divatos a hajunk vagy mesés a ruhánk, mert a ráncosodás biztos jele az öregedésünknek. Hiába van bomba alakunk az idő nyomait nem tudjuk arcunkról eltüntetni. Ilyenkor sajnos már nem segítenek a hagyományos kozmetikai eljárások, sőt a különböző orvosi bevatkozások, a mezoterápia és a dermaroller is kevésnek bizonyul.

Forradalmian új műtét nélküli eljárás

Sokan ilyenkor arcplasztikán vagy ráncfeltöltésen gondolkodnak, de ezek az eljárások, csupán a tünetet kezelik a ráncosodás okát nem szüntetik meg. Ráadásul egy rosszul sikerült feltöltés vagy plasztikai műtét teljesen eltorzíthatja a vonásokat. Sokan nem szívesen vállalnak műtétet és nem szeretik, ha idegen anyagot fecskendeznek az arcukba.

Különösen igaz ez a hollywoodi sztárokra, akik mindig a műtét nélküli megoldásokat keresik, hiszen plasztika során teljesen megváltozna az arcuk szerkezete és a mimikájuk. Ugyanez igaz a botox vagy feltöltő kezelésekre is. Ezért esküszik számtalan sztár a tengerentúlon és Európában is az INFINI kezelésre, Angelina Jolie pedig mindenhol büszkén nyilatkozik arról, hogy a mikrotűs kezelésektől ilyen gyönyörű a bőre. Férje Brad Pitt is őszintén bevallotta, hogy a kezeléseknek köszönhetően közel 10 évet letagadhat, pedig elmúlt 50 éves.

Ezért is az INFINI az egyik legnépszerűbb orvos-esztétikai kezelés Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is hódító útjára indult. Az első mikro tűs technológiával működő ránctalanítás, amely a leghatékonyabb és legkíméletesebb módszer, melyet az orvostudomány valaha kifejlesztett. Eddig ilyen hatást még ráncfeltöltő vagy botox kezeléssel sem lehetett elérni. De ennek vége!

Nem kell többé injekciós tű, nincsenek többé eltorzult vonások, nincs többé fájdalom és lábadozás, csak gyönyörű és természetesen fiatalos arc már az első kezelés után! Mindössze három, 30 perces kezelés és akár 10 évvel fiatalabbnak tűnünk. Most már neked sem kell külföldre menned ezért a kezelésért, mert megérkezett Magyarországra elsőként a SolenneMed Esztétikai Központba!

Ingyenes konzultációs lehetőség! Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan a bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Végre egy igazán hatékony megoldás a ráncok ellen

Az INFINI az egyik legnépszerűbb beavatkozás Nyugat-Európában. Sikerének titka, hogy nem csupán a tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok vagy a botox, hanem ténylegesen előidézi a test természetes gyógyító reakciót. A parányi, arannyal bevont mikro tűk és a rádiófrekvencia hatásának köszönhetően a bőr alsóbb rétegében található, a mély ráncok kialakulásáért felelős kollagén állomány nem csupán összehúzódik, hanem a régi kollagén rostok helyett új képződik.

A kezelés során a bőr legmélyebb rétegeibe fókuszáltan hatol be a rádiófrekvencia, ahol a megfelelő hőmérsékleten több mint 50 ezer tűhegynyi ponton fejti ki a hatását, így teljesen újjáépíti az arcot. Mindez felszíni sérülés és fájdalom nélkül történik. Csupán minimális ponthő érzés tapasztalható.

A feltöltő kezelések és a botox ideje ezzel lejárt, hiszen ezek az eljárások nem állítják le az öregedési folyamatokat, nem képesek új és erős kollagén állományt képezni, ezért a hatásuk nem is marad tartós. Ezzel szemben az INFINI tényleg visszafordítja az öregedési folyamatokat. Jelenleg az INFINI az egyetlen olyan beavatkozás, amely több esztétikai kezelés előnyeit egyesíti. A dermaroller, a frakcionált lézer és a rádiófrekvenciás kezelések előnyeinek továbbfejlesztésével jött létre ez az egyedülálló és rendkívül hatékony berendezés.

sol4.jpg

Sem lézerrel, sem hagyományos rádiófrekvenciával nem lehet a bőrszövetben ilyen mélyre jutni, ugyanakkor a kezelés fájdalommentes és nincs külsérelmi nyom vagy felépülési idő. Arcplasztika során is csupán a felesleges bőrt távolítják el, de a kollagén képződés nem indul be ezért a bőr öregedése tovább folytatódik. A páciensek rendkívül elégedettek, mivel a kezelést bármilyen bőrtípuson, napsütéses időszakban is el lehet végezni, nem esnek ki a munkából és az eredmény már az első kezelés után látható.

A kezelési folyamat

A kezelés előtt az arcot letisztítják és fertőtlenítik. Ezt követően Lidocain tartalmú oldattal érzéstelenítik az arcot. 15 perc elteltével újra fertőtlenítik, majd az MFR - mikro tűs - kezelőfejjel elkezdik a kezelést. A problémától függően 2 vagy 3 mélységben kezelik a bőrt, különböző beállításokkal. Az energia frakcionáltan, tűhegynyi pontossággal, irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek alakulnak ki, ami kollagén képződést indít be.

Az energiát mindig abba a szöveti rétegbe juttatják, ahol a probléma kialakulásáért felelős kollagén állomány található. Ettől a hőhatástól a ráncok és a hegek kisimulnak, helyreáll a bőr PH értéke, összehúzódnak a pórusok. Ezt követően az SFR - felszíni - kezelőfejjel, finoman lehámlasztják az elhalt hámsejteket, így a teljes bőrszerkezet belülről kifelé megújul.

Az INFINI ráadásul nem csak a mély és finom ráncokat kezeli, hanem a különböző bőrhibákra is hatékony megoldást nyújt. Megszünteti az aktív, gyulladt aknékat, helyreállítja a pőr PH értéket, összehúzza a tág pórusokat és eltünteti a hegeket. A kezelés eredménye képpen, a ráncok kisimulnak, a bőr állaga tömörebbé, feszesebbé válik, a bőrfelszín felfrissül, a színe ragyogóbb, hamvasabb lesz.

A kezelés után azonnal visszatérhetsz a munkába, egyedül annyit vesznek észre rajtad hogy mennyivel fiatalabb és feszesebb az arcod! Ezek után nem csodálkozunk, hogy hírességek közül többen ezt az eljárást választották, hogy fiatalnak nézzenek ki a nyilvánosság előtt. Az INFINIt több európai és amerikai TV műsorban úgy mutatták be mint az egyik leghatékonyabb esztétikai kezelést. Angelina Jolie és Brad Pitt is ezt a forradalmi eljárást választották, hogy megőrizzék fiatalos vonásaikat.

Kinek ajánljuk a kezelést?

  • akik műtét nélkül szeretnének fiatalodni
  • fiataloknak, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük ráncosodni kezdjen
  • akik előnyben részesítik a természetes módszereket
  • akik viszolyognak a botoxtól vagy a ráncfeltöltéstől
  • akik gyorsan szeretnének látványos változást, látható sérülések nélkül

A kezelés világújdonság, exkluzív lehetőség, amelynek az ára nem sokkal kevesebb, mint a műtéti arcplasztikáé, de fájdalommentes, gyors és rendkívül látványos!

Viszlát ráncok és bőrproblémák, hello INFINI! Ne habozz és jelentkezz be egy ingyenes vizsgálatra a SolenneMed Esztétikai Központba!

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

Ezt is szeretjük