"Nem éreztem magam betegnek" Rákot diagnosztizáltak az ismert színésznőnél
Sofia Vergara 28 éves volt, amikor szervezetét megtámadta a rák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sofia Vergarának több családi tragédiával is szembe kellett néznie eddigi élete során: bátyja gyilkosság áldozata lett Kolumbiában, öccse pedig hosszú éveken keresztül küzdött drogfüggőségével.

- Amikor felelősséget kell vállalnod, például a családod vagy a gyerekeid miatt, akkor nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy depressziós legyél. Ez egy ilyen tudat alatti dolog volt, hogy azt mondogattam magamnak, menj tovább, menj tovább - idézte fel emlékeit.

Pajzsmirigyrákos volt

A 39 éves kolumbiai színésznő a közelmúltban ugyanis az ABC csatornán futó Nightline című éjszakai beszélgetős műsor vendége volt, ahol múltjának egy másik félelmetes titkát is megosztotta a nézőkkel.

Sofia Vergara szervezetében pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak az orvosok 2000-ben, amikor 28 éves volt, ám mivel időben felfedezték a halálos kórt, az operációknak és a kezelésnek köszönhetően sikerült meggyógyulnia.

- Nagyon fiatal voltam még, és amikor kimondták azt a szót, hogy rák, visszakérdeztem, hogy miről beszélnek? Mindig a halálra gondolnak az emberek, ha ezt mondják nekik. Szóval igazán ijesztő volt - nyilatkozta.

"Nem éreztem magam betegnek"

- Sosem éreztem magam betegnek. Akkor akarod, hogy kezeljenek, ha betegnek érzed magad, amikor rosszul vagy. De amikor tökéletes formában vagy, és megműtenek meg kezelnek, az tényleg rémálom, hiszen egészségesnek érzed magad - folytatta vallomását.

Az egygyerekes sztáranyuka - fiát meglepően fiatalon, 20 évesen szülte meg - azóta teljesen felépült betegségéből, jelenlegi párjával, Nick Loebbel pedig már a gyerekvállaláson gondolkoznak elmondása szerint.

Ezt is szeretjük